Modely TATRA 1:43
Re: Modely TATRA 1:43 resin
To já jsem už párkrát z Číny objednával modely a zatím tedy po mně nikdo nic nechtěl. Ale Tatru jsem už objednal a to z Francie, má to bez poštovného, takže mě to vyšlo ze všech eschopů a z ebay nejlépe. Čekat na smallcars s nejistotou nebudu. Už se na ní fakt těším..
To ma zaujíma. Kde je to bez poštovného? V CK modelcars ja za 95€ + 10€ pošta
tu - (nefunkční link odstraněn adminem), no oproti MCW (aj s poštovným) je to len o 2€ menej.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Nj já myslel že na MCW je taky za 95 Euro...takže to sem mohl klidně vzít tam, no to je fuk...2 eura jsou dobrý, zbyde na rohlíky
Jsme taky blbci, mohli jsme se domluvit na společném nákupu a ušetřili bychom 

T87 je už aj na smallcars
A za úplně stejnou cenu, jako jí mám z Francie..divné, že jí nemají na titulní stránce..
E: už jí tam zase nemají
E: už jí tam zase nemají

Tak Tatru T87 mám doma a je parádní. Pěkné je i to, že každý model má své číslo/408 Někdy ji nafotím ve srovnání s T87 od ZZ model. MAC nemám, nelíbil se mi.
Teď se ještě těším na tu T613 vignale.
...a budu doufat, že výrobci si konečně Tatry všimli. Myslím, si, že v Německu jde taky na dračku (pokud ji německým soudruhům z obchodů nevykoupili členové tohoto fóra
)
Teď se ještě těším na tu T613 vignale.
...a budu doufat, že výrobci si konečně Tatry všimli. Myslím, si, že v Německu jde taky na dračku (pokud ji německým soudruhům z obchodů nevykoupili členové tohoto fóra

Hodťe sem někdo fotky, ať vím, na jakou parádu se mám těšit 

Tak T87 dnes dorazila a je fakt parádna. Ak bude zajtra dosť svetla, tak sem hodím pár fotiek. Inak mám 305 z 408.
EDIT: Sľúbené fotky T87 (aj s T97 od BoS Models) - https://plus.google.com/photos/10569315 ... l7uK-JeyEA
EDIT: Sľúbené fotky T87 (aj s T97 od BoS Models) - https://plus.google.com/photos/10569315 ... l7uK-JeyEA
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Zrovna jsem se chtěl pohoršovat nad tím, že sem ještě nikdo ty fotky a nedal a teď koukám, že si to editnul. Co na to říci, je to krásný model a už se těsím, až mi dorazí. Ale přeci jen tři připomínky bych k provedení měl. Zadní výfuk se mi zdá obrovský, ani skutečné T87 ho neměli tak moc viditelný. Dále disky kol by měly být matnější. Alespoň z fotky to vypadá moc chromově, což je kravina (alá tatraplán v kultovkách). A detail, u kterého si ani nejsem uplně jistý, ale vypadá to, že model má vpředu blinkry, ovšem z výroby je patrně neměly a dostávaly se na auta až později. Asi to není vyloženě špatně je tam umístit, ale jestliže se drželi předlohy T87 v Louwman muzeu, tak ta je má na blatnících, nemluvě o těch discích kol. No a ještě, vzadu z nárazníku trčí dvě nevím co, snad náznak mlhovek? nevím co to ma být a ani nevím, že by T87 něco takového měly. Leda později montované mlhovky.