Modely TATRA 1:43

Odpovědět
miroussm

Re: Modely TATRA 1:43 resin

Příspěvek od miroussm »

To já jsem už párkrát z Číny objednával modely a zatím tedy po mně nikdo nic nechtěl. Ale Tatru jsem už objednal a to z Francie, má to bez poštovného, takže mě to vyšlo ze všech eschopů a z ebay nejlépe. Čekat na smallcars s nejistotou nebudu. Už se na ní fakt těším..

rocs

Příspěvek od rocs »

To ma zaujíma. Kde je to bez poštovného? V CK modelcars ja za 95€ + 10€ pošta

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

tu - (nefunkční link odstraněn adminem), no oproti MCW (aj s poštovným) je to len o 2€ menej.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

miroussm

Příspěvek od miroussm »

Nj já myslel že na MCW je taky za 95 Euro...takže to sem mohl klidně vzít tam, no to je fuk...2 eura jsou dobrý, zbyde na rohlíky :D Jsme taky blbci, mohli jsme se domluvit na společném nákupu a ušetřili bychom :)

rocs

Příspěvek od rocs »

T87 je už aj na smallcars

miroussm

Příspěvek od miroussm »

A za úplně stejnou cenu, jako jí mám z Francie..divné, že jí nemají na titulní stránce..

E: už jí tam zase nemají :)

Karlosek

Příspěvek od Karlosek »

Tak Tatru T87 mám doma a je parádní. Pěkné je i to, že každý model má své číslo/408 Někdy ji nafotím ve srovnání s T87 od ZZ model. MAC nemám, nelíbil se mi.
Teď se ještě těším na tu T613 vignale.
...a budu doufat, že výrobci si konečně Tatry všimli. Myslím, si, že v Německu jde taky na dračku (pokud ji německým soudruhům z obchodů nevykoupili členové tohoto fóra :D )

miroussm

Příspěvek od miroussm »

Hodťe sem někdo fotky, ať vím, na jakou parádu se mám těšit :)

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Tak T87 dnes dorazila a je fakt parádna. Ak bude zajtra dosť svetla, tak sem hodím pár fotiek. Inak mám 305 z 408.
EDIT: Sľúbené fotky T87 (aj s T97 od BoS Models) - https://plus.google.com/photos/10569315 ... l7uK-JeyEA
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

miroussm

Příspěvek od miroussm »

Zrovna jsem se chtěl pohoršovat nad tím, že sem ještě nikdo ty fotky a nedal a teď koukám, že si to editnul. Co na to říci, je to krásný model a už se těsím, až mi dorazí. Ale přeci jen tři připomínky bych k provedení měl. Zadní výfuk se mi zdá obrovský, ani skutečné T87 ho neměli tak moc viditelný. Dále disky kol by měly být matnější. Alespoň z fotky to vypadá moc chromově, což je kravina (alá tatraplán v kultovkách). A detail, u kterého si ani nejsem uplně jistý, ale vypadá to, že model má vpředu blinkry, ovšem z výroby je patrně neměly a dostávaly se na auta až později. Asi to není vyloženě špatně je tam umístit, ale jestliže se drželi předlohy T87 v Louwman muzeu, tak ta je má na blatnících, nemluvě o těch discích kol. No a ještě, vzadu z nárazníku trčí dvě nevím co, snad náznak mlhovek? nevím co to ma být a ani nevím, že by T87 něco takového měly. Leda později montované mlhovky.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“