Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
Pouze ti největší mistři průmyslového designu dokáží vytvořit krásné dílo i při respektu požadavků zadavatele. Tož asi tak. 

Horší "krásné" dílo jsem snad nikdy ani neviděl. Ale jinak ty máš pravdu i příští týden. 

Libi se mi, jak se mate oba radi, minimalne jako bratri.
.. i Tebe máme rádi 
No a nový přírůstek z Modelissima LANCIA DELTA S4 RAC Rally 1985-AUTOart

No a nový přírůstek z Modelissima LANCIA DELTA S4 RAC Rally 1985-AUTOart
Z Modelissima LAMBORGHINI GALLARDO LP570-4 SUPERLEGGERA 2010-AUTOart

...a JAGUAR E-TYPE 3,8 COUPE S1 1961-AUTOart

...a JAGUAR E-TYPE 3,8 COUPE S1 1961-AUTOart
Svato, co Ty, coby vseznalec, rikas na tyto 2 modely? Mam na mysli, je ten predek Lamba opravdu tak hodne spatne udelany a jsou kola u Jagu opravdu tak hodne mimo misu?
U Gallarda předek AA asi trochu upravilo na bočních částích předního přítlačného křídla-je to už jako na skutečném autě.Ale ty přímky,které se protínají nad znakem Lamba zůstaly nezměněny.Ale stejně si myslím,že pokud by na to dotyčný přízpěvek neupozornil,tak si toho nikdo z nás asi nevšimne.
http://www.sberatelemodelu.cz/viewtopic.php ... &start=260 - viz. prostřední část stránky.
A co se týká E-Type,tak je to podle mě tak,jak má být.Zadní kola mají být v mírném negativu, a tak je to i u modelu.
A E-Type je podle mě pěkně zpracovaný model-co do detailnosti a funčnosti se mě líbí víc jak třeba Delta S4.
http://www.sberatelemodelu.cz/viewtopic.php ... &start=260 - viz. prostřední část stránky.
A co se týká E-Type,tak je to podle mě tak,jak má být.Zadní kola mají být v mírném negativu, a tak je to i u modelu.
A E-Type je podle mě pěkně zpracovaný model-co do detailnosti a funčnosti se mě líbí víc jak třeba Delta S4.
No nesouhlasím. Prošel jsem si podrobně fota na Carmodelz, kde mají jednotlivé barvy foceny ze stejných úhlů. Kdyby s tím AA něco udělali, tak by např. z přesně bočního pohledu musel být ten úhel mezi boční hranou nárazníku a boční hranou spoileru na pozdějších barvách o chlup jiný. Ale je to všechno (šedá, žlutá, oranžová, zelená, červená) naprosto stejné. Bohužel a moc mě to mrzí. Ten boční úhel je totiž nejmenší problém, ta odchylka není zase tak drastická a opravdu by si toho člověk ani nevšiml. Ani ten průsečík prodloužených středových vzpěr spoileru není něco co by až tak pralo do očí.sva57 píše:U Gallarda předek AA asi trochu upravilo na bočních částích předního přítlačného křídla-je to už jako na skutečném autě.
Základem všeho průšvihu je, že to auto je EVIDENTNĚ málo špičaté, prostě příď je tupá a to je markantní. To ostatní už jsou jenom takové drobné důsledky.
Přitom právě špičatostí přídě se tohle Gallardo odlišuje od těch ostatních, což by dávalo o to větší smysl si ho zase pořídit do toho už tak početného houfu Gallard. To ji měli udělat raději víc špičatou než míň.