Poslední přírůstky

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Re: Poslední přírůstky

Příspěvek od Dali.B »

Pouze ti největší mistři průmyslového designu dokáží vytvořit krásné dílo i při respektu požadavků zadavatele. Tož asi tak. ;)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Horší "krásné" dílo jsem snad nikdy ani neviděl. Ale jinak ty máš pravdu i příští týden. :lol:

lazard

Příspěvek od lazard »

Libi se mi, jak se mate oba radi, minimalne jako bratri.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

.. i Tebe máme rádi :D

No a nový přírůstek z Modelissima LANCIA DELTA S4 RAC Rally 1985-AUTOart
Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Dobrá volba Sváťo, tady se budeme mít rádi. :D

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Díky bratře Dalibore :D

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Z Modelissima LAMBORGHINI GALLARDO LP570-4 SUPERLEGGERA 2010-AUTOart
Obrázek
...a JAGUAR E-TYPE 3,8 COUPE S1 1961-AUTOart
Obrázek

lazard

Příspěvek od lazard »

Svato, co Ty, coby vseznalec, rikas na tyto 2 modely? Mam na mysli, je ten predek Lamba opravdu tak hodne spatne udelany a jsou kola u Jagu opravdu tak hodne mimo misu?

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

U Gallarda předek AA asi trochu upravilo na bočních částích předního přítlačného křídla-je to už jako na skutečném autě.Ale ty přímky,které se protínají nad znakem Lamba zůstaly nezměněny.Ale stejně si myslím,že pokud by na to dotyčný přízpěvek neupozornil,tak si toho nikdo z nás asi nevšimne.
http://www.sberatelemodelu.cz/viewtopic.php ... &start=260 - viz. prostřední část stránky.
A co se týká E-Type,tak je to podle mě tak,jak má být.Zadní kola mají být v mírném negativu, a tak je to i u modelu.
A E-Type je podle mě pěkně zpracovaný model-co do detailnosti a funčnosti se mě líbí víc jak třeba Delta S4.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

sva57 píše:U Gallarda předek AA asi trochu upravilo na bočních částích předního přítlačného křídla-je to už jako na skutečném autě.
No nesouhlasím. Prošel jsem si podrobně fota na Carmodelz, kde mají jednotlivé barvy foceny ze stejných úhlů. Kdyby s tím AA něco udělali, tak by např. z přesně bočního pohledu musel být ten úhel mezi boční hranou nárazníku a boční hranou spoileru na pozdějších barvách o chlup jiný. Ale je to všechno (šedá, žlutá, oranžová, zelená, červená) naprosto stejné. Bohužel a moc mě to mrzí. Ten boční úhel je totiž nejmenší problém, ta odchylka není zase tak drastická a opravdu by si toho člověk ani nevšiml. Ani ten průsečík prodloužených středových vzpěr spoileru není něco co by až tak pralo do očí.
Základem všeho průšvihu je, že to auto je EVIDENTNĚ málo špičaté, prostě příď je tupá a to je markantní. To ostatní už jsou jenom takové drobné důsledky.
Přitom právě špičatostí přídě se tohle Gallardo odlišuje od těch ostatních, což by dávalo o to větší smysl si ho zase pořídit do toho už tak početného houfu Gallard. To ji měli udělat raději víc špičatou než míň.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“