..ale se nějak moc lesknou.
Ale já se tady nebavil o barvě třmenů,víčku nádrže atd.Mě se nelíbí,že tvarově(proporčně) je model špatný.A na to si ho nemusím kupovat,abych to na rozdíl od tebe viděl.
Takže mě zase mrzí,že jsi to nepochopil
Jestli se nepletu, tak křídlo na Gallardu Supertrofeo bylo blbě jenom na černé verzi, ty další už byly OK, alespoň já jsem na žádné další barvě už to blbé křídlo neviděl. Co ale bylo špatně na pruzích Balboniho? To nevím....ksmotorsport píše:Tvrdí se že lidi od AA čtou bedlivě připonínky a názory na forech,konkrétně i na DIF(Diecast International Forum )a v rámci možností připomínky řeší.Na základě našich připomínek například jsou lesklá zrcátka a třeba křídlo na Gallardu Supertrofeo má dnes správný profil,i pruhy na Gallardu Valentino Balboni jsou na modelu dneska už správně.
Pardon, že se do toho míchám, ale ty fotky sou hrozně rozdílné. Za 1. foto AA hrozně přiklášluje a 2. ten kdo fotí u carmodelu asi nechce prodávat, takhle nepovedenou fotku jsem dlouho neviděl. Věřim, že mít opravdu stejné fotky tak je na tom Norev líp, nemyslím oproti AA, ale od té co je tam teď. Však to dokazují fotky výše. Jako nezaujatý, protože Lamba nesbírám, říkám ano oboum modelům, záleží na tom jesli chci 1 vymazlenější nebo 2 skromnější, ale také velmi pěkné modely za stejnou cenu.sva57 píše:Nechci nijak snižovat chválu Karla na Murcielago SV od Norevu.Ale když jsem viděl boční foto tohoto modelu na Carmodelu,tak musím pouze konstatovat,že tvarově včetně kol je to opravdu děs a hrůza.No a proto tady poskytuji porovnání s modelem od AA.Prostě když dva dělají totéž,neznamená to,že je to totéž.
Norev
AUTOart