Foceno v noci
Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
Já mám za letošní rok jen jediný přírustek. 

Z Modelissima Aston Martin Lola LMP1 Enge-Charouz-Mücke-4. místo Le Mans 2009-Norev

-
Vypadá dost dobře a ta zelenkavá barva mu sekne.
Jo dlouho jsem ho hledal...
Ještě pokud bude dobrá cena vezmu tohodle:

Pak už jsou jen limitky a ty jsou cenově mimo...
Ještě pokud bude dobrá cena vezmu tohodle:

Pak už jsou jen limitky a ty jsou cenově mimo...
Sbírka modelů Citroën
- ksmotorsport
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak moc to tady někoho zajímá,ale dovolte mi podělit se o pár postřehů u nových modelů.
Byl jsem zvědavý na kvalitu Gallarda od Welly,tak jsem neodolal a z Francie jsem si dva koupil.Tam se objevily jako první.
Musím říct že jsem se docela těšil,protože staré Diablo SV se jim povedlo.Po rozbalení zásilky jsem nejdřív dychtivě zkouknul model přes plexi,dobrý.Hned vyndal model a zkoumal detaily a.A ouvej.Neskutečné věci jsem objevoval.Nemůžu stále pochopit,proč si někdo dal tolik práce s detaily,jako například-víko motoru,propracované brzdy,kotouče jako by opravdu byli z uhlíku,těsnění kolem oken dveří,světýlko v tapecu na dveřích,kvalitně propracovaná přístrojovka,kvalitní interiér.I sloupky za sedadly mají čalounění.
A potom to odfláknou v lakovně,barva místy opadává pouze pod zlým pohledem,jinde jsou kapky nalité barvy,čelní sklo vypadává u obou modelů,utržené nebo špatně připevněné křídlo,také na obou modelech stejně.Přední kapota prakticky nepraktická,viz foto,to je maximum co jde otevřít.No a kola jakoby každou chvilku chtěli upadnout.A jestli to je hračka,tak ani na hraní se to nehodí,kola se téměř netočí.A na konec nesmyslné čtyři špunty do kterých se model šroubuje na desku.
Co se Gallarda týká,Autoart je jasná jednička,kvalitou detailů je Welly dvojka.Ale dílenské zpracování a materiály.Špatný,špatný,špatný.
Škoda.
Ale jako materiál pro přestavby na speciální edice a podobně,to je velice kvalitní základ.

celkem 73 obrázků najdete tady,mrkněte se,bude-li se vám chtít.
http://ksmotorsport.rajce.idnes.cz/
Byl jsem zvědavý na kvalitu Gallarda od Welly,tak jsem neodolal a z Francie jsem si dva koupil.Tam se objevily jako první.
Musím říct že jsem se docela těšil,protože staré Diablo SV se jim povedlo.Po rozbalení zásilky jsem nejdřív dychtivě zkouknul model přes plexi,dobrý.Hned vyndal model a zkoumal detaily a.A ouvej.Neskutečné věci jsem objevoval.Nemůžu stále pochopit,proč si někdo dal tolik práce s detaily,jako například-víko motoru,propracované brzdy,kotouče jako by opravdu byli z uhlíku,těsnění kolem oken dveří,světýlko v tapecu na dveřích,kvalitně propracovaná přístrojovka,kvalitní interiér.I sloupky za sedadly mají čalounění.
A potom to odfláknou v lakovně,barva místy opadává pouze pod zlým pohledem,jinde jsou kapky nalité barvy,čelní sklo vypadává u obou modelů,utržené nebo špatně připevněné křídlo,také na obou modelech stejně.Přední kapota prakticky nepraktická,viz foto,to je maximum co jde otevřít.No a kola jakoby každou chvilku chtěli upadnout.A jestli to je hračka,tak ani na hraní se to nehodí,kola se téměř netočí.A na konec nesmyslné čtyři špunty do kterých se model šroubuje na desku.
Co se Gallarda týká,Autoart je jasná jednička,kvalitou detailů je Welly dvojka.Ale dílenské zpracování a materiály.Špatný,špatný,špatný.
Škoda.
Ale jako materiál pro přestavby na speciální edice a podobně,to je velice kvalitní základ.

celkem 73 obrázků najdete tady,mrkněte se,bude-li se vám chtít.

http://ksmotorsport.rajce.idnes.cz/
Karel66
http://www.modelyks.wbs.cz
http://www.modelyks.wbs.cz
Z tohoto důvodu firmy Welly a spol.neřeším.ksmotorsport píše: A potom to odfláknou v lakovně,barva místy opadává pouze pod zlým pohledem,jinde jsou kapky nalité barvy,čelní sklo vypadává u obou modelů,utržené nebo špatně připevněné křídlo,také na obou modelech stejně.Přední kapota prakticky nepraktická,viz foto,to je maximum co jde otevřít.No a kola jakoby každou chvilku chtěli upadnout.A jestli to je hračka,tak ani na hraní se to nehodí,kola se téměř netočí.A na konec nesmyslné čtyři špunty do kterých se model šroubuje na desku.
Škoda.

Tak tolik problémů u welly jsem nezažil,ale dokáže naštvat,když provedou celkem povedený model u kterého se málo otevírají dveře nebo zavazadlový prostor.Zvláště mě to naštvalo u alfy spider.