Poslední přírůstky

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
BaRT
Site Admin

Re: Poslední přírůstky

Příspěvek od BaRT »

Sunstar Citroën DS

Obrázek

Foceno v noci
Sbírka modelů Citroën

PC CZ

Příspěvek od PC CZ »

Já mám za letošní rok jen jediný přírustek. Obrázek

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Hold někdy to jde pomalu...
Sbírka modelů Citroën

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Z Modelissima Aston Martin Lola LMP1 Enge-Charouz-Mücke-4. místo Le Mans 2009-Norev
Obrázek

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Wartburg zelený přišel z USA Z EBAY

Obrázek
Sbírka modelů Citroën

rudamik2903

Příspěvek od rudamik2903 »

Vypadá dost dobře a ta zelenkavá barva mu sekne.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Jo dlouho jsem ho hledal...

Ještě pokud bude dobrá cena vezmu tohodle:

Obrázek

Pak už jsou jen limitky a ty jsou cenově mimo...
Sbírka modelů Citroën

ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ksmotorsport »

Nevím jak moc to tady někoho zajímá,ale dovolte mi podělit se o pár postřehů u nových modelů.
Byl jsem zvědavý na kvalitu Gallarda od Welly,tak jsem neodolal a z Francie jsem si dva koupil.Tam se objevily jako první.
Musím říct že jsem se docela těšil,protože staré Diablo SV se jim povedlo.Po rozbalení zásilky jsem nejdřív dychtivě zkouknul model přes plexi,dobrý.Hned vyndal model a zkoumal detaily a.A ouvej.Neskutečné věci jsem objevoval.Nemůžu stále pochopit,proč si někdo dal tolik práce s detaily,jako například-víko motoru,propracované brzdy,kotouče jako by opravdu byli z uhlíku,těsnění kolem oken dveří,světýlko v tapecu na dveřích,kvalitně propracovaná přístrojovka,kvalitní interiér.I sloupky za sedadly mají čalounění.
A potom to odfláknou v lakovně,barva místy opadává pouze pod zlým pohledem,jinde jsou kapky nalité barvy,čelní sklo vypadává u obou modelů,utržené nebo špatně připevněné křídlo,také na obou modelech stejně.Přední kapota prakticky nepraktická,viz foto,to je maximum co jde otevřít.No a kola jakoby každou chvilku chtěli upadnout.A jestli to je hračka,tak ani na hraní se to nehodí,kola se téměř netočí.A na konec nesmyslné čtyři špunty do kterých se model šroubuje na desku.
Co se Gallarda týká,Autoart je jasná jednička,kvalitou detailů je Welly dvojka.Ale dílenské zpracování a materiály.Špatný,špatný,špatný.
Škoda.
Ale jako materiál pro přestavby na speciální edice a podobně,to je velice kvalitní základ.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

celkem 73 obrázků najdete tady,mrkněte se,bude-li se vám chtít. ;)
http://ksmotorsport.rajce.idnes.cz/

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

ksmotorsport píše: A potom to odfláknou v lakovně,barva místy opadává pouze pod zlým pohledem,jinde jsou kapky nalité barvy,čelní sklo vypadává u obou modelů,utržené nebo špatně připevněné křídlo,také na obou modelech stejně.Přední kapota prakticky nepraktická,viz foto,to je maximum co jde otevřít.No a kola jakoby každou chvilku chtěli upadnout.A jestli to je hračka,tak ani na hraní se to nehodí,kola se téměř netočí.A na konec nesmyslné čtyři špunty do kterých se model šroubuje na desku.
Co se Gallarda týká,Autoart je jasná jednička,kvalitou detailů je Welly dvojka.Ale dílenské zpracování a materiály.Špatný,špatný,špatný.
Škoda.
Z tohoto důvodu firmy Welly a spol.neřeším. ;)

kult

Příspěvek od kult »

Tak tolik problémů u welly jsem nezažil,ale dokáže naštvat,když provedou celkem povedený model u kterého se málo otevírají dveře nebo zavazadlový prostor.Zvláště mě to naštvalo u alfy spider.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“