Muscle cars
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Muscle cars
Dalibore, pěknej Fairlane- jestli si ho vyhrál na aukru tak ho máš od mýho bráchy kterej má slabost právě pro Fairlany a nechal si poslat 2 ze Států
, každopádně mně se líbí verze se střechou i bez, např. u svýho RoadRunnera to taky pořád střídám
...mně by se teď momentálně nejvíc líbil Porkchop Scarelane II, dragstery a závodní verze Fairlaneu jsou slušný

No máš pravdu Sašo, vyhrál jsem ho na Aukru.
Kupoval jsem ho ale od nějaké paní, ale možná má něco společného s Tvým bráchou.
Ale super cena za GMP
Já nevím, ale ty dragstery a americké závodní plecháče mě nějak neberou (zatím).
Já nevím, ale ty dragstery a americké závodní plecháče mě nějak neberou (zatím).
Ta paní je bráchova přítelkyně, mají aukro registrované na ni. Jo cena to byla super, on brácha na tom nechtěl nějak vydělávat- vzal ze Států dva totožný modely kvůli ceně a poštovnýmu. Já to tak už jednou taky udělal, u nás to pak není problém udatKupoval jsem ho ale od nějaké paní, ale možná má něco společného s Tvým bráchou
Tak to jsem hlavně rád, že jsi spokojenej a bráchovi to vyřídím 
Jinak ještě jsem teď našel novinku od Autoartu- Ford Mustang GT 2008 BULLITT- musím říct, že mě se velice líbí a ročníku 1968 asi pořídím mladšího bráchu

Jinak ještě jsem teď našel novinku od Autoartu- Ford Mustang GT 2008 BULLITT- musím říct, že mě se velice líbí a ročníku 1968 asi pořídím mladšího bráchu

Kamaří rodinka pohromadě: Z/28 authentics, SS350 a ZL1 COPO RS (oba HW61)

Dneska už můžu říct, že Authentics vychází ve srovnání s HW61 lépe. Markantní je to na chromovaných doplňcích (doslova do očí bijící rozdíly v kvalitě) a authentics jsou o dost težší! Modely musím mít podepřené, jinak se kola "rozjedou".

Dneska už můžu říct, že Authentics vychází ve srovnání s HW61 lépe. Markantní je to na chromovaných doplňcích (doslova do očí bijící rozdíly v kvalitě) a authentics jsou o dost težší! Modely musím mít podepřené, jinak se kola "rozjedou".
pár přírůstků do sbírky, u všech se vlastně jedná o starší bratříčky již vlastněných modelů
Dodge Charger 1968 od Ertl Authentics

Plymouth Cuda 70 od Hwy61

Plymouth GTX 1967 od Hwy61

Ze všech mám pochopitelně velkou radost, ale asi největší z Chargera (můj oblíbený bullitt ročník, i když jiná barva). Jelikož se brzy stěhuji, tak jsem mu ještě ani nesundal igelit s pneumatik, z krabice byl vytažený jenom na vyfocení.
Dodge Charger 1968 od Ertl Authentics

Plymouth Cuda 70 od Hwy61

Plymouth GTX 1967 od Hwy61

Ze všech mám pochopitelně velkou radost, ale asi největší z Chargera (můj oblíbený bullitt ročník, i když jiná barva). Jelikož se brzy stěhuji, tak jsem mu ještě ani nesundal igelit s pneumatik, z krabice byl vytažený jenom na vyfocení.
určitě souhlasím, Authentics jsou podle mě na tom nejlépe v poměru cena x kvalita. Hwy61 je cenově parádní, ale v drobnostech a celkovém provedení na Ertl nemáDneska už můžu říct, že Authentics vychází ve srovnání s HW61 lépe
Tak a já se taky pochlubím se svým posledním Chargerem, taky ročník 1968.

Naposledy upravil(a) Dali.B dne 04 pro 2010, 21:44, celkem upraveno 2 x.
A ještě TŘI KLUCI BRATŘI CHARGEŘI : 426 Hemi 1966 , R/T 440 Magnum 1968 , R/T 426 Hemi 1971

Naposledy upravil(a) Dali.B dne 04 pro 2010, 21:46, celkem upraveno 1 x.
Pěkné. Taky jsem o Chargeru pro Matco tools uvažoval, ale co rozhodlo byla barva- Matco tools dělají modrou 68, zelenou 69 a červenou 70. A právě ty barvy již mám u jiných ročníků nebo je plánuji. Verzi Authentics pro Matco teď spíš plánuju Chevelle 66. Ale jelikož teď zařizuji bydlení, tak modely budou muset na chvilku počkat