(nefunkční link odstraněn adminem)
 (nefunkční link odstraněn adminem)Takto to má vypadat:
tvůj link je na miniaturu...
 . Příšte to bude snad lepší , proto že se to stále učim .
  . Příšte to bude snad lepší , proto že se to stále učim . 
jasně aspon něco,však to časem přijdeMedved píše:hurvajs: pokud tu fotku vydíš tak jo. Příšte to bude snad lepší , proto že se to stále učim .
 jinak,než svuj příspěvek s tou fotkou vložíš na tvrdo do fora,dej si napřed "náhled příspěvku" a zkoušej a zkoušej na nečisto až to bude ono
  jinak,než svuj příspěvek s tou fotkou vložíš na tvrdo do fora,dej si napřed "náhled příspěvku" a zkoušej a zkoušej na nečisto až to bude ono  
 ... další vada je u předního pravého blatníku, je tam nějaký červený štítek s nápisem, který sem zatim nerozluštil, nad nim jim asi ukáplo trochu červený, tu se mě ale povedlo osdtranit..Víc chyb sem nenašel ale kazí to dojem z modelu, možná kdyby byl za 200 korun z časopisu tak neřeknu ani slovo,ale za 650 mě to dost rozhořčilo. Nadruhou stranu chválim perfektní interiér, jenže ten stejně ve vitrínce neni vidět..Inu..posuďte sami..
 ... další vada je u předního pravého blatníku, je tam nějaký červený štítek s nápisem, který sem zatim nerozluštil, nad nim jim asi ukáplo trochu červený, tu se mě ale povedlo osdtranit..Víc chyb sem nenašel ale kazí to dojem z modelu, možná kdyby byl za 200 korun z časopisu tak neřeknu ani slovo,ale za 650 mě to dost rozhořčilo. Nadruhou stranu chválim perfektní interiér, jenže ten stejně ve vitrínce neni vidět..Inu..posuďte sami.. ta přední kapota je fakt drsná,to není malá vada nato,že to je  nový model za 650Kč
  ta přední kapota je fakt drsná,to není malá vada nato,že to je  nový model za 650Kč