Přestavby a úpravy modelů...
- 
				shimmansky
Re: Přestavby a úpravy modelů...
ďalšia možnosť ako urobiť rámovanie okien a linky je všetko prelepiť páskou orezať a striekať farbou

Modýlek je stříknutý Tamiyáckým sprejem (cca. 180,- našel jsem hodně podobný odstín, origo barva ve spreji by vyšla okolo 400,-) a navrch je lesklý akrylový autolak. Ty linky jsem vsadil na pevnou ruku a bohužel to moc nevyšlo   jsou moc titěrné. Příště bych asi volil tu možnost se zamaskováním a stříknutím, nebo snad existují nějaké tenké "patinovací" fixy. Sehnal jsem teď z Macmodelu ještě jeden kousek a chtěl bych se pokusit o přestavbu na našeho kombíka, tak si ty linky ještě jednou zkusím.
  jsou moc titěrné. Příště bych asi volil tu možnost se zamaskováním a stříknutím, nebo snad existují nějaké tenké "patinovací" fixy. Sehnal jsem teď z Macmodelu ještě jeden kousek a chtěl bych se pokusit o přestavbu na našeho kombíka, tak si ty linky ještě jednou zkusím.

jsou moc titěrné. Příště bych asi volil tu možnost se zamaskováním a stříknutím, nebo snad existují nějaké tenké "patinovací" fixy. Sehnal jsem teď z Macmodelu ještě jeden kousek a chtěl bych se pokusit o přestavbu na našeho kombíka, tak si ty linky ještě jednou zkusím.
  jsou moc titěrné. Příště bych asi volil tu možnost se zamaskováním a stříknutím, nebo snad existují nějaké tenké "patinovací" fixy. Sehnal jsem teď z Macmodelu ještě jeden kousek a chtěl bych se pokusit o přestavbu na našeho kombíka, tak si ty linky ještě jednou zkusím.Moje modely http://onpo.rajce.idnes.cz/
Tak jsem se pokusil o opravu chromovaných lišt na Roveru 75. Okna jsem nechal být, ale na bocích a nárazníkách jsem nepovedené linky "opravil" páskou na parotěsnou izolaci sádrokartonů. Mám už objednanou i origo chromovou pásku Tamiya ale ta zatím nedorazila  

(nefunkční link odstraněn adminem)

(nefunkční link odstraněn adminem)
Moje modely http://onpo.rajce.idnes.cz/
Jo to je lepší jen možná by mohla být o něco tenší

Určitě  ale potřeboval jsem schovat ty nepovedené linky od ruky.
 ale potřeboval jsem schovat ty nepovedené linky od ruky.

ale potřeboval jsem schovat ty nepovedené linky od ruky.
 ale potřeboval jsem schovat ty nepovedené linky od ruky.Moje modely http://onpo.rajce.idnes.cz/
potřeboval bych se zeptat, jak se dá nejlépa dostat barva z kovového modelu, na modelforu jsem se dočetl, že nejlepší je brzdová kapalina a louh na plast. Funguje to i na kov?

- 
				LeonCupraR
Ja som používal odstraňovač starých náterov, kúpiš tam kde aj farby.

Já ji vždy zbrousil 1000-2000 šmrglem a nastříkal novou.,...

Sbírka modelů Citroën
						- 
				LeonCupraR
Ale zober si takú 1:43. Tie tenké spáry napríklad medzi dverami  nevybrúsiš dokonale...