Rezin 1:18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Rezin 1:18
LR ohlasuje vizualizáciou Lanciu Betu HPE, asi najkrajšiu verziu Bety s motorom vpredu. Je to ale verzia bez chrómového prvku na čelnej maske, ktory mi tam viac pasuje, ale keďže chŕlia verzií a verzií, tak hádam aj bude.
- Přílohy
-
- IMG_6008.jpeg (78.66 KiB) Zobrazeno 303 x
-
- IMG_6009.jpeg (79.02 KiB) Zobrazeno 303 x
Ďalšie ottíky
Akosi ma mätie postoj a veľkosť zadného kolesa, ale ináč Koenigy mám rád. Toto kombi je asi zatiaľ to najlepšie v predobjednávkach! Samozrejme je to vec názoru… No a niečo z českých rally
Akosi ma mätie postoj a veľkosť zadného kolesa, ale ináč Koenigy mám rád. Toto kombi je asi zatiaľ to najlepšie v predobjednávkach! Samozrejme je to vec názoru… No a niečo z českých rally
Asi tretia Alpinka V6 GTA Turbo v rade, ak nerátam Cupove verzie a Mille Miles verziu. Prvá bol červená, teda myslím že je aj ako jeden z modelov z úplne prvej predobjednávky. A potom bola biela.
A pekná prvá gen. Imprezy WRX STI v bielom.
Tak sú už asi všetky.
Môj favorit je jasný, aj keď je to ďalšia farba. A čo ďalší, smeruje niekomu niečo do zbierky?
Môj favorit je jasný, aj keď je to ďalšia farba. A čo ďalší, smeruje niekomu niečo do zbierky?
Dve čerstvé novinky sú doma, R5 turbo pre mňa a Audi pre kamaráta. Modely pôsobia vynikajúco, od R5 som to očakával
, ale Audinka prekvapila, pekné a masívne pôsobiace retro. Samozrejme foto v obale, môj model ešte nemá miesto.

Po Fiate 1300 z r.1961 bude od LR nasledovať opäť zaujímavá klasika Fiat 1100 D z r 1962.
Na tento model sa teším, dúfam, že ho "nezpackajú"
Ferrari 308 GT Bertone Rainbow (1976) - TOP Marques
Ferrari 308 GT Bertone Rainbow (1976) - TOP Marques
- Přílohy
-
- TOP142c.jpg (44.2 KiB) Zobrazeno 35 x
-
- TOP142b.jpg (48.23 KiB) Zobrazeno 35 x
-
- TOP142f.jpg (42.47 KiB) Zobrazeno 35 x