IXO Museum
Re: IXO Museum
Norev jeden čas vyrábal hodne (francúzskych) konceptov v mierke 1/43 aj z kovu (popri iných z rezinu pod inou značkou, ktorú získal - síce Provence Moulage); žiaľ dnes vyprodukuje kovový (výlučne francúzsky) koncept iba výnimočne)...
Jsem přesvědčený, že není pravda, že klasická auta z 20. - 40. let nikoho neberou. Stačí se podívat třeba na Pebble Beach a věkové složení účastníků.
Problém je možná v obchodnících a distribučních firmách. Mají sortiment vyžadovat. Co na trhu není, tak se celkem logicky nemůže prodávat. Zmíněný věk 70+ určitě není problém. Naopak! Špatná je komunikace
Možná by byla řešením v měřítku 1:43 kovová kvalita ve stylu Almost Real. Mercedes G je sice ikona, ale dal bych přednost předválečné produkci. Takový klasický Matrix v kovu. Je celkem jedno, kdo je majitelem existující formy. Důležitá je chuť si zachovat identitu
Stejně je to s elektrifikaci. Výrobci se toho úletu iniciativně chytli a ještě před zákazem budou nejspíš na trhu převážně hnusné krabice do zásuvky. Pak vítězně kouknou do prodejních statistik a prohlásí, že auta s normálním motorem nikoho nezajimají
Děkuju! Nechci
Problém je možná v obchodnících a distribučních firmách. Mají sortiment vyžadovat. Co na trhu není, tak se celkem logicky nemůže prodávat. Zmíněný věk 70+ určitě není problém. Naopak! Špatná je komunikace

Stejně je to s elektrifikaci. Výrobci se toho úletu iniciativně chytli a ještě před zákazem budou nejspíš na trhu převážně hnusné krabice do zásuvky. Pak vítězně kouknou do prodejních statistik a prohlásí, že auta s normálním motorem nikoho nezajimají

Děkuju! Nechci

Už jsem se dočkal. Dneska jsem rozbaloval. Mám fakt radost a zpracování je v pohodě. Zatím čeká v kanceláři na stole:
Gratuluju. Ja jsem jeste ve fazi teseni 
Díky! Je to takový návrat do doby Ypsilonek 
Jo, přesně to mě taky napadlo. Docela prcek.
Tak už je taky doma - dnes jsem byl v Plzni. Rozbalení si nechám v klidu na víkend 

Super! To jsem fakt zvědavý na hodnocení 
Novinka v kolekci CLC. Jasně, je to už druhá reedice, ale v zelené se mi moc líbí:
Mám už toho Jaguara v tmavě šedé metalíze, tak se v další barvě kupovat nebude. Kočičáky sice miluju, ale zas až takový cvok nejsem. Občas se musí kupovat ještě větší blbosti. Jako je třeba jídlo
Mám už toho Jaguara v tmavě šedé metalíze, tak se v další barvě kupovat nebude. Kočičáky sice miluju, ale zas až takový cvok nejsem. Občas se musí kupovat ještě větší blbosti. Jako je třeba jídlo