-
TATRA 603
Re: TATRA 603
Tak číslo 15 se mi zdá za ty peníze trochu drahé, ještě že to zachránili tím tričkem.
-
-
-
Fricoolinek
Samozřejmě, že to je drahý. Ostatně to rozložení do 130 (?) čísel dává poněkud tušit, že i přes obrovitost toho modelu bude v jednotlivých vydáních pár cingrlátek.
Hlavně také přemýšlím, co chtějí psát do dalších 115 časopisů, když historii T603 pořešili ve 12 číslech, pak byly 2 čísla o závodních záležitostech a nyní už řeší nejstarší historii Tatry obecně. Než tu obecnou historii bych raději uvítal příběhy jednotlivých významných vozů, které se třeba dochovaly do dnešních dnů, ale aby to bylo prostě o T603. Jestli budou řešit ty obecné věci o Tatře, tak to už asi žádnou další Tatru nevydají, protože už by tam absolutně neměli co psát...
Klidně to mohlo vycházet měsíčně jako jedno číslo s jedním časopisem a objemem dílů 4x větším, než to je teď. A klidně by to jedno číslo mohlo stát těch 916,-Kč jako dnes čísla 4.
Klidně to mohlo vycházet měsíčně jako jedno číslo s jedním časopisem a objemem dílů 4x větším, než to je teď. A klidně by to jedno číslo mohlo stát těch 916,-Kč jako dnes čísla 4.
-
Fricoolinek
"Časopis" by si za 916 Kč nikdo nekoupil... 
Já jo. Vždyť tady vlastně všichni, co stavíme, platíme 1x měsíčně 916,- a dostaneme 4 čísla naráz.
A u modelů - stavebnic 1:8 je stánkový prodej podle mě blbost.
Kdyby nebyla možnost předplatného, tak bych do toho nešel.
A u modelů - stavebnic 1:8 je stánkový prodej podle mě blbost.
Kdyby nebyla možnost předplatného, tak bych do toho nešel.
Jasněže.. Jít u modelu v takovéhle ceně do toho s tím, že možná nějaké číslo na stánku neseženu, to by mohl jen blázen.
Jenže jak se ukazuje na Š100, ani předplatné není 100% záruka.. Vědět, že na některá čísla budu muset ještě kdovíjak dlouho čekat, rozhodil bych sítě a zkusil ta chybějící sehnat na stánku v době, kdy vyšla.. Chybí mi 4, sice bych tisíc připlatil, ale byl by model hotový bez čekání s beztak nejistým výhledem.
Jenže jak se ukazuje na Š100, ani předplatné není 100% záruka.. Vědět, že na některá čísla budu muset ještě kdovíjak dlouho čekat, rozhodil bych sítě a zkusil ta chybějící sehnat na stánku v době, kdy vyšla.. Chybí mi 4, sice bych tisíc připlatil, ale byl by model hotový bez čekání s beztak nejistým výhledem.
petrinza: Tak to máš ještě dobrý, když ti chybí "jen" čtyři čísla. Mně jich chybí 16 . A protože se jedná hlavně o díly karoserie, budu si muset asi nějakou slepit z papíru 
To jste mě celkem vylekali.
Jak to řešíte? To ztratila pošta nebo to vůbec neposlali?
Jsou schopni to dodat?
Jak to řešíte? To ztratila pošta nebo to vůbec neposlali?
Jsou schopni to dodat?
Není to chyba pošty, ale zhruba okolo 60. čísla napsali, že váznou dodávky a že mi chybějící čísla budou zaslaný hned po naskladnění. Ale děkovný dopis že jsem vydržel odebírat celou edici mi s posledním číslem (100) dorazil, na rozdíl od předposladního (99).