Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
No zrovna ta V3S mě moc nechybí. Taky jsem se těšil, ale dvanáct stovek za model, který je ze 70% z plastu a ty šrouby na podvozku (resp jejich kulaté plastové zapuštění)..., to nedám. Za to je Norev 1:18 nebo opavdu špičkový 1:43, s Abrexem kvalitou nesrovnatelně někde jinde.
Taky se těším na veterány 1:18, ale též jsem zvědav na poměr kvality a ceny. Když uvážím, kolik stojí Roomster 1:18 (1350 FT), tak to určitě pod 2000 nepůjde - a jsem opravdu zvědav. co za to dostanu.
Taky se těším na veterány 1:18, ale též jsem zvědav na poměr kvality a ceny. Když uvážím, kolik stojí Roomster 1:18 (1350 FT), tak to určitě pod 2000 nepůjde - a jsem opravdu zvědav. co za to dostanu.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
já myslím,že ve výrobě(od projektu až po hotový model)zádrhel nebude protoženo mě celkem překvapilo(příjemně)jak rychle vyrobili Fabii S2000 

No já myslím, že problém je jen a jen v penězích. S2000 byla pro škodovku, V3S pro Avii, Pešek pro Peška. Je to jen o penězích a kdo platí.hurvajs píše:já myslím,že ve výrobě(od projektu až po hotový model)zádrhel nebude protoženo mě celkem překvapilo(příjemně)jak rychle vyrobili Fabii S2000
No veď logika hovorí, že ak chcem aby firma fungovala musím niečo vyrobiť a so ziskom predať. Ak by Abrex fungoval len na tom, že vyrobí len modely na objednávku tak by skrachoval. Pre svoju existenciu musí vyrábať aj niečo naviac lenže oni nevyrábajú modely len nálepky ktorými olepja model a povedia svetu, že vyrobili ďalší. S tými V3Skami sa tiež obabrali lebo ich nemali dostatok pre český trh nieto ešte že by niečo vyviezli do zahraničia. Taktiež sa mi páči ako ju odprezentovali, že: Milí zberatelia keďže ste sa s našou novinkou už stretli tak nám dovolte aby sme Vám predstavili ..... Veď oni mali byť prvý ktorý dajú vedieť o novom modele a nie ľudia medzi sebou.TomasR píše: No já myslím, že problém je jen a jen v penězích. S2000 byla pro škodovku, V3S pro Avii, Pešek pro Peška. Je to jen o penězích a kdo platí.
Ale V3S je právě toho všeho dobrý příklad, nechala si je udělat Avia, a Abrex je nemohl dát do prodeje, všechny putovali do Avie, kde je všichni zkupovali a prodvali. Proto je oficialně nepředstavili, protože, je neprodávali.carabo píše: No veď logika hovorí, že ak chcem aby firma fungovala musím niečo vyrobiť a so ziskom predať. Ak by Abrex ...
-
Keďže Abrex výrobou modelov na objednávky určite zarobí oveľa viac ako pri bežnej produkcii pre zberateľov, predpokladám, že práve toto bude aj naďalej ich prioritou. A to nikto z nás nevie aké majú podpísané zmluvy napr. so Škodovkou...
Přesně tak, ono když někdo jiný platí vývoj, výrobu a dopravu tak to jde určitě lépe, než když si vše platí sami.LeonCupraR píše:Keďže Abrex výrobou modelov na objednávky určite zarobí oveľa viac ako pri bežnej produkcii pre zberateľov, predpokladám, že práve toto bude aj naďalej ich prioritou. A to nikto z nás nevie aké majú podpísané zmluvy napr. so Škodovkou...
mate už někdo nový katalog od Abrexu
Ne, taky jsem zvědavý co tam abrex zas naslibuje.pepek píše:mate už někdo nový katalog od Abrexu
Nejak sa mi zdá,že vydať katalog pre 25 modelov je dosť zbytočné