IXO Museum
Re: IXO Museum
Tak u Replicars.nl zmizelo Ixo totálně z nabídky distributora.To může znamenat jediné..
Nějaká lepší zpráva by nebyla?
Ze stránek IXO dneska zmizel leták distributora Replicars a tím se stal Austin MUS060 zase ilegální model. Je to dobré nebo spatne?
Ale zasa neviem čo je to za paniku, že zmenili distribútora to nič, ale ixo v norimberku bolo - viď link:
http://www.auto-und-modell.de/pages/akt ... sstab-143/
lenže nie ako ixo ale Premium & Collectibles Trading Co., Ltd. Nemyslím že by boli na skapanie, skôr naopak, i keď sa môže stať, že pri toľkých aktivitách na celom svete občas môže niečo zaškrípať, aspoň dúfam... Inak white box sú výrobky ixo objednané u modelcarworld de.
http://www.auto-und-modell.de/pages/akt ... sstab-143/
lenže nie ako ixo ale Premium & Collectibles Trading Co., Ltd. Nemyslím že by boli na skapanie, skôr naopak, i keď sa môže stať, že pri toľkých aktivitách na celom svete občas môže niečo zaškrípať, aspoň dúfam... Inak white box sú výrobky ixo objednané u modelcarworld de.

Kéž by to tak bylo, ale absence katalogu 2017 na veletrhu je fakt divna 

Ono už niekoľkokrát bolo, že katalóg dosť oneskorili...
Mě se zdá, že "satelitní" firmy ( Altaya, DieCast Club, WhiteBox, PremiumX, J-collection) jedou slušně, ale přímo IXO bylo odsunuto trochu (víc) do pozadí.
Jistě by si každý z nás přál Ixo v plné síle.Ale pokud se člověk ohlédne tak efektivita této firmy byla üplně jinde než nyní.Jsem zvědav, jak dlouho ještě bude hrát mrtvého brouka.
Třeba nějaká exkluzivní kovová kolekce z 20-40 let by se mi za příjemné korunky u Premium X fakt líbila. Zdroj forem je u edici Volvo, Jaguar a hlavně zbývá vydat některá auta z kolekce "Auta zaniklých francouzských značek". Museum bych nechal pro dokoncení původní série. Je fakt, že je asi lepší vyrábět na objednávku, ale kdo ví, jaké jsou tam splatnosti a platební kázeň. Jistě, že pokus vyprodat zásoby vlastní produkce tady byl a stejně nevime, kam penízky utíkají. I když ty závodní aktivity taky nebudou levne 

No, naději ve mě udržuje právě ta T41, což je něco novýho, co zatím nikde nebylo avízováno, tak snad toho nového rozjeli víc.