Modely TATRA 1:43

Odpovědět
Ondra

Re: Modely TATRA 1:43 resin

Příspěvek od Ondra »

Zprávy z modelgaráže, Kaden bude mít od pondělka tatru 815 v modré barvě pak se má objevit na tatra shopu.

Já už jsem napsal na kaden jestli se dá objednat protože na T-shopu je o 200 korun dražší a hned jsou fuč...

miroussm

Příspěvek od miroussm »

Jo nekde na fcb uz visi fotky a vypada dobre. Podle me je Terno od Kadenu jeden z nejpovedenejsich kovovych modelu vubec, zvlaste za tuto cenu.

Karlosek

Příspěvek od Karlosek »

Parádní model Tatry 815, ale ta cena :(
http://www.ebay.fr/itm/TATRA-815-PUMA-D ... SwgZ1XwcJr

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Dobré zprávy mám to z kadenu, ta novinka nejspíš ani nebude novinkou jako spíš reedicí Tatry Force 6x6 hasiči, z kadenu mi napsali že vyrábí díly bude se kompletovat a letos nebo příští rok bude dostupná.

Když vyšla poprvé vyrobilo se prý 100 kusů, ale tyto první modely trpěly na lámání z důvodu váhy.Z toho důvodu se na dlouhá léta nevyráběly.

miroussm

Příspěvek od miroussm »

Tak to by bylo supeeer..ta mi strašně chybí. Ta 4x4 je taková nedomrdlá :D

sberatel21

Příspěvek od sberatel21 »

Tak modré Tatry už mám doma a jsou fantastické. Jsem rád, že se vyrobila právě v modré barvě, která jim hned po červené sluší nejvíc. Jsou to opravdu velké krasavice a souhlasím s tím, že právě Terno je nejlepší kovový model na našem trhu. To se však již bohužel nedá říci o dalších modelech Kadenu. Plnič paliva je dost ošizený a už vůbec nechápu tu 10x10 z hlediska osazených kol. Vypadá to příšerně, Kaden se snad musel zbláznit, že model takto vyrobil. Přitom rezerva je původní. Hasičskou 6x6 opravdu potvrzuji. I mě bylo řečeno, že po splnění kapacitních závazků na modrém Ternu začnou kompletovat ty hasiče. Mě ta verze 4x4 tolik nevadí a nepovažuji ji za příliš nedomrdlou. Nedávno jsem byl v Ostravě, bylo už šero a najednou se na křižovatce přiřítila plně osvětlená vedle mě. Byla nablýskaná jako kdyby právě vyjela z Kopřivnice. Je to opravdu krásné auto až jsem si tím pohledem na ni skoro vykloubil rameno. Bohužel, už na těch hasičích začal Kaden své modely šidit. Každopádně se však na tu šestikolovou verzi nesmírně těším, protože je jediná, která mě ve sbírce schází.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...:)

Ondra

Příspěvek od Ondra »

miroussm píše:Tak to by bylo supeeer..ta mi strašně chybí. Ta 4x4 je taková nedomrdlá :D
Přesně tak něco mi na ní nesedí, ale jako skutečný vůz to musí sloužit dobře.A mít finance pořídil bych ho darem místnímu SDH.

6X6 je můj favorit, jenže původní model je prost detailů.No snad teď tam něco přidají, aspoň žebříky.Všechny 815-7 nejsou v jádru špatné, ale nejsou moc detailní když to srovnáte s Ternnem nebo jejich posledními Škodovkami.Ale smířil jsem se 815-7 je nejpěknější novodobá Tatra tak nic jiného mi v 1:43 nezbývá.

No doufám že potom zas vyrobí několik plničů paliva a chtělo by to i valník 4x4 či něco dalšího na podvozku 6x6.

T603

Příspěvek od T603 »

V Rusku bíly Tatraplán
https://postimg.cc/image/rudlhn771/

samuel

Příspěvek od samuel »

Facebook Svět-aut.cz:
Nebudeme Vás dlouho napínat. Máme k našemu 10 ti letému výročí působení eshopu exkluzivně model klasického československého luxusního automobilu Tatra 613 od firmy KADEN. Model je plastový z původních forem. Lakovaný, doplněný světly, lištami na karoserii, chromovanými nárazníky, limitovaná edice 500 ks. každý model je číslován a je doplněn retro emblémem skutečného vozu na podstavci. V prodeji na shopu bude dnes před půlnocí. Model bude pouze u nás. Jinde jej nekoupíte a pokud bude Kaden v budoucnu dělat další, tak nebudou v černém provedení.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

sberatel21

Příspěvek od sberatel21 »

Prodávat reedici hračky za cenu plnohodnotného modelu považuji za mírně řečeno netradiční. Každopádně věřím, že spousta "sběratelů" to brzy vykoupí, aby to mohla za pár měsíců prodávat na Aukru jako super raritu za minimálně dvojnásobek ceny.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...:)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“