Díky. U toho Astona možná vezmu GT Spirit, i když je to jiný ročník.Ale ani AA nezavrhujideesse23 píše:pěkný, říkal jsem si, že ho vezmešale toho Astona zřejmě brát nebudeš a počkáš na Autoart?

Díky. U toho Astona možná vezmu GT Spirit, i když je to jiný ročník.Ale ani AA nezavrhujideesse23 píše:pěkný, říkal jsem si, že ho vezmešale toho Astona zřejmě brát nebudeš a počkáš na Autoart?
Jeje, na Mantu Ray přišla řada. To je pro mě zlomový model, právě když jsem poprvé uviděl před lety Mantu Ray, rozhodl jsem se okamžitě opustit Bburago a Maisto a vrhnout se na Autoart. Ta za to všechno může.deesse23 píše:Chevrolet Corvette Manta Ray - 1968 (AUTOart)
Tak to mě za chvilku doženešdeesse23 píše:Tak to je ten viník a tvůj první AutoartKe mě si našel cestu až teď a to jako 20. model této firmy
Tak jednoduché to nebylo, když jsem prvně uviděl Mantu Ray, padlo sice jasné rozhodnutí, ale online nebyly finance. Takže můj první AA byl až po nějakém čase Impreza WRC, pak Corolla WRC, pak Corvette Stingray (to už přihořívalo) a jako čtvrtá Manta Ray. No a dnes, AA tvoří většinu mé sbírky.... Tak ať Ti to dál pěkně odsejpá.deesse23 píše:Tak to je ten viník a tvůj první AutoartKe mě si našel cestu až teď a to jako 20. model této firmy a už ho mám i doma a tak můžu potvrdit, že je to skutečně nádherný propracovaný model nádherného auta
Stejně tak i to, že ani mě se už nechce sbírat nic jiného než modely AA nebo jim srovnatelné..