Ferrari
					Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
	Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Ferrari
to si fakt myslíš že z tých 5000 kusov nebudu žiadne na predaj? nebuď smiešny 

modrý Mondial, pekný Mondial 

Sice jsem je objednal s nějakým tím spožděním a ta původní cena byla mezitím mírně navýšena.Teď to chce hlavně klídek a doufat,že snad do jara možná dorazí pokud se dříve neobjeví u našich zavedených prodejců.

No připadáš mě poněkud naivní.Jelikož je to poslední Mattel 1/18 a mezi sběrateli propukla davová histerie,tak to asi bude dost těžko k sehnání. A pokud ano,tak ty prachy,za který se to bude prodávat, asi nedáš.Stevko86 píše:to si fakt myslíš že z tých 5000 kusov nebudu žiadne na predaj? nebuď smiešny

no tak 100-120e by som za tie modely dal, ale to už je u mna horná hranica  ...ma hlavne serie že kvalitou sa k tej cene neblížia ani zďaleka...aj s pôvodnou 458 bol problém s cenami, a už sa objavujú za lepšie ceny...ja som za žltú dal 120e a myslím že to je dobrá cena...a s tymi poslednými HWE to bude tak isto, veľa ľudí ich kupuje po 2 a viac kusov len kvôli opätovnému predaju tak časom ich pustia do sveta a potom budú lacnejšie (na FB bola fotka ako jeden kúpil 48 kusov LaFerrari v červenej len aby na každom zarobil 15e
...ma hlavne serie že kvalitou sa k tej cene neblížia ani zďaleka...aj s pôvodnou 458 bol problém s cenami, a už sa objavujú za lepšie ceny...ja som za žltú dal 120e a myslím že to je dobrá cena...a s tymi poslednými HWE to bude tak isto, veľa ľudí ich kupuje po 2 a viac kusov len kvôli opätovnému predaju tak časom ich pustia do sveta a potom budú lacnejšie (na FB bola fotka ako jeden kúpil 48 kusov LaFerrari v červenej len aby na každom zarobil 15e  )...tie modely nie sú vzácne ani náhodou, sú len momentálne predražené
 )...tie modely nie sú vzácne ani náhodou, sú len momentálne predražené 

...ma hlavne serie že kvalitou sa k tej cene neblížia ani zďaleka...aj s pôvodnou 458 bol problém s cenami, a už sa objavujú za lepšie ceny...ja som za žltú dal 120e a myslím že to je dobrá cena...a s tymi poslednými HWE to bude tak isto, veľa ľudí ich kupuje po 2 a viac kusov len kvôli opätovnému predaju tak časom ich pustia do sveta a potom budú lacnejšie (na FB bola fotka ako jeden kúpil 48 kusov LaFerrari v červenej len aby na každom zarobil 15e
...ma hlavne serie že kvalitou sa k tej cene neblížia ani zďaleka...aj s pôvodnou 458 bol problém s cenami, a už sa objavujú za lepšie ceny...ja som za žltú dal 120e a myslím že to je dobrá cena...a s tymi poslednými HWE to bude tak isto, veľa ľudí ich kupuje po 2 a viac kusov len kvôli opätovnému predaju tak časom ich pustia do sveta a potom budú lacnejšie (na FB bola fotka ako jeden kúpil 48 kusov LaFerrari v červenej len aby na každom zarobil 15e  )...tie modely nie sú vzácne ani náhodou, sú len momentálne predražené
 )...tie modely nie sú vzácne ani náhodou, sú len momentálne predražené 

problém je v tom že v súčasnosti nie je vzácne absolútne nič čo sa týka modelov...oni síce spravia resin v 1000 kusovej sérii, ale potom príde ďalšia farba alebo iné disky, prototypy, plain body a tak...aj BBR ti napíše že 48 kusov limit na jednu farbu, a vydá model v X najčudnejších exotických farbách  ...ja chápem že chcú žmýkať formy na max, len ceny aké si dávajú to je fakt sila (hlavne v porovnaní s kvalitou)
...ja chápem že chcú žmýkať formy na max, len ceny aké si dávajú to je fakt sila (hlavne v porovnaní s kvalitou) 
som zvedavý ako to bude keď vydám Osellu v 30 kusovom náklade, lebo žiadna druhá séria nebude či niekto kúpi viac kusov len kvôli lakomosti alebo že vôbec nepôjde na odbyt
 či niekto kúpi viac kusov len kvôli lakomosti alebo že vôbec nepôjde na odbyt 

...ja chápem že chcú žmýkať formy na max, len ceny aké si dávajú to je fakt sila (hlavne v porovnaní s kvalitou)
som zvedavý ako to bude keď vydám Osellu v 30 kusovom náklade, lebo žiadna druhá séria nebude

Cenu určuje především poptávka a s tím prodejci kalkulují.

Ono a i těch 100- 120 je za takový model celkem dost. Původně jsem myslel, že začnou tak od těch 100 éček,jak u LaFerrari.Ale těch 150 jsem taky nezkousl a koupil jsem pár kusů jen pro kolegy sběratele,kteří byly ochotní i tuto horentní sumu akceptovat. Jinak mě ta žlutá vyšla na 70 Euro, a to proto, že jsem ji kupoval hned, jak vyšla.Stevko86 píše:no tak 100-120e by som za tie modely dal, ale to už je u mna horná hranica...ma hlavne serie že kvalitou sa k tej cene neblížia ani zďaleka...aj s pôvodnou 458 bol problém s cenami, a už sa objavujú za lepšie ceny...ja som za žltú dal 120e a myslím že to je dobrá cena.

Na Modelcars je Spec.za 200.Zatím nejvíc co jsem viděl.

Se jen směju...   

A k tomu ta filmová kráska Nikiho Laudy, to by chtělo taky vyšroubovat, ne?
Vždyť oni už přece nemají vůbec žádnou motivaci dělat kvalitní modely, s Bburagem na obzoru to stejně pobláznění sběratelé skoupí za horentní sumy tak jako tak. Jsem svoji kolekci HW Elite Ferrari protřídil a pořádně ořezal kvalitativně odspoda... a teď bych si za ty peníze měl jako koupit tyhle silně maistoidní výtvory? Slícování, jemnost detailů na karosérii atd..., co už je vidět jen z těch fotek třeba na Modelissimu. Tímto bych si měl zaneřádit skupinku takových krasavců jako jsou třeba 599XX, FF, 458GT2, 599GTO, FXX a pár dalších? PROČ? Protože mi to zrovna naservíroval nějaký Mattel? Cožpak to může stát pohromadě s další italskou kolekcí - Lamborghini od AA? Nemůže, děkuji, nechci.

A k tomu ta filmová kráska Nikiho Laudy, to by chtělo taky vyšroubovat, ne?
Vždyť oni už přece nemají vůbec žádnou motivaci dělat kvalitní modely, s Bburagem na obzoru to stejně pobláznění sběratelé skoupí za horentní sumy tak jako tak. Jsem svoji kolekci HW Elite Ferrari protřídil a pořádně ořezal kvalitativně odspoda... a teď bych si za ty peníze měl jako koupit tyhle silně maistoidní výtvory? Slícování, jemnost detailů na karosérii atd..., co už je vidět jen z těch fotek třeba na Modelissimu. Tímto bych si měl zaneřádit skupinku takových krasavců jako jsou třeba 599XX, FF, 458GT2, 599GTO, FXX a pár dalších? PROČ? Protože mi to zrovna naservíroval nějaký Mattel? Cožpak to může stát pohromadě s další italskou kolekcí - Lamborghini od AA? Nemůže, děkuji, nechci.

http://www.smallcars.cz/osobni-auta/199 ... -1-18.html
Tohle už je naprostá šílenost ba přímo zhovadilost a doufám,že tu pěkně dlouho vydrží.

Tohle už je naprostá šílenost ba přímo zhovadilost a doufám,že tu pěkně dlouho vydrží.