No. 1098/1520

)...možno je to uplne novy casting, ale opakuje chyby na Bburago modeli (chladič v prednej časti má na vyklápacom dieli - presne ako Bburago-čiže zle,nemá vyklápacie svetlá,príliš hrubá čierna línia v strede karosérie,  zadný spojler je prišrubovaný o kryt motora, vpredu je náhradné koleso,deliacia línia die-cast dielov je na boku karosérie (ako Bburago)takže v tom mieste je čierna lišta ešte širšia, zadný pomocný rám ktorý drží nápravu prechádza cez pretlakovy ventil od turba
 )...možno je to uplne novy casting, ale opakuje chyby na Bburago modeli (chladič v prednej časti má na vyklápacom dieli - presne ako Bburago-čiže zle,nemá vyklápacie svetlá,príliš hrubá čierna línia v strede karosérie,  zadný spojler je prišrubovaný o kryt motora, vpredu je náhradné koleso,deliacia línia die-cast dielov je na boku karosérie (ako Bburago)takže v tom mieste je čierna lišta ešte širšia, zadný pomocný rám ktorý drží nápravu prechádza cez pretlakovy ventil od turba  ) + veľkosť špár urcite nie je poplatná dobe vydania modelu...pred nejakou dobou sme to tu s Dalim.B riešili, o pár strán dozadu to je
 ) + veľkosť špár urcite nie je poplatná dobe vydania modelu...pred nejakou dobou sme to tu s Dalim.B riešili, o pár strán dozadu to je 

Co se týká laku,tak tentokrát jsem měl šťastnou ruku.A měl jsem v ruce i červenou F12, a musím říct,že ta červená oproti žluté met. je taková fádní.AleSvato,
daj prosim Ta vediet, ako je na tom s kvalitou laku, lebo na Ferrari fore sa intenzivne rozoberali pocetne defekty laku - ci uz velke zrno, male skrabance, rozna vrstva laku a aj podivne prechody na paneloch karoserie. To co som videl, tak sa im tato zlta fakt nepodarila. Ja beriem, ako zvycajne cervenu. Dufam, ze chytis dobry kusok.
 neposobí takym "obrovskym" dojmom ktory mi na F12ke tak vadí...a k tomu pekny exemplar bez chýb, gratulujem
 neposobí takym "obrovskym" dojmom ktory mi na F12ke tak vadí...a k tomu pekny exemplar bez chýb, gratulujem