A rostoucí ceny jsou fakt problém. I když se tak nechovají všichni. Největší expert je určitě AA - tam ty ceny rostou snad geometrickou řadou...
  A rostoucí ceny jsou fakt problém. I když se tak nechovají všichni. Největší expert je určitě AA - tam ty ceny rostou snad geometrickou řadou...Já upřímně nechápu jednu věc. A rád se nechám poučit. Nerozumím tomu vylepšování modelů - rozšiřování kol, dolepování nápisů LeMans, apod. Myslím si, že když výrobce nějak udělá model, tak by měl zůstat takový, jak byl vyroben. Nemyslím poškození, to je něco jiného. Ale ty různé dodělávky - vzhled modelu to možná zlepší, ale ze sběratelského hlediska to model poškodí, ne ? To už pak není sbírání modelů, ale spíše modelařina.

...(ja mam stale este doma modely co nemaju hodnotu mozno ani 15e a sa mi ich neoplatí predať, tak si ich nechávam na prestavby alebo ako darček nejakemu kamaratovi)
...(ja mam stale este doma modely co nemaju hodnotu mozno ani 15e a sa mi ich neoplatí predať, tak si ich nechávam na prestavby alebo ako darček nejakemu kamaratovi)