WRC - není co víc dodat
					Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
	Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
- 
				rallymodels
Re: WRC - není co víc dodat
zatím ale jediný rally odborník-který ortodoxně tvrdí,že je to naprosto špatně jsi TY ,ale z nafocených fotek modelu se to nedá jednoznačně poznat,proto jsem napsal,že to zhodnotím až jej budu fyzicky mít v ruce a možnost to posoudit.Bart je Mr.Citroen a asi o nich ví z nás nejvíc a ani on to zatím nezatratil,dokud jej neuvidí live. Zatím tu od nikoho nezaznělo že ten model je v pořádku
Ale ty 100% víš že na všech šotolinách ať už 2011 či 2012 se jede stejné nastavení,stejné ráfky,stejně široké gumy. A nepochopil jsem proč jsi uváděl sněhovou verzi,která se jede pouze ve švédsku pokud se teda bavíme o MS a s mexikem a šotolinou nemá naprosto nic společného .
Nezbývá tedy než aby všichni věřili jen tvé pravdě. A pokud s ní nesouhlasí,tak mu není s hůry dáno.
Nevidíš tak trochu jen sám sebe?

Ale ty 100% víš že na všech šotolinách ať už 2011 či 2012 se jede stejné nastavení,stejné ráfky,stejně široké gumy. A nepochopil jsem proč jsi uváděl sněhovou verzi,která se jede pouze ve švédsku pokud se teda bavíme o MS a s mexikem a šotolinou nemá naprosto nic společného .
Nezbývá tedy než aby všichni věřili jen tvé pravdě. A pokud s ní nesouhlasí,tak mu není s hůry dáno.
Nevidíš tak trochu jen sám sebe?
Hele hošíku-ukaž mě jedinou fotku DS3 WRC mimo  sněhové verze,kde jsou kola utopený.Ty tady tím stupidním ukončením jsi reagoval už podruhé při našich debatách.A asi jsi nepochopil,že tady nejde o moje ego,ale o špatný model. A už jsem psal jednou-kdo to nechce vidět,tak to nevidí,a nebo na to nemá,aby to viděl.Tak si vyber,zda patříš mezi ty první,nebo ty druhý....

Tady je pár obrázků z Mexika 2011 :

... a pokud opravdu podle těchto fotek někdo nevidí,že to má Norev špatně,tak ať vrátí výuční modelářský list

... a pokud opravdu podle těchto fotek někdo nevidí,že to má Norev špatně,tak ať vrátí výuční modelářský list

....tak to pak nafoť z úhlu,jak je ten 4. obrázek z Mexika  

Trochu lepší pohled teda aspoň zadní náprava.Vypadá jakoby zadní výřez lemu blatníku - nárazníku úplně chybí nebo je zcela nepatrný.  

Norev potažmo Carmodel v tom má trochu zmatek, asfaltovou verzi prezentuje jako GB Wales.

Norev potažmo Carmodel v tom má trochu zmatek, asfaltovou verzi prezentuje jako GB Wales.

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Našel jsem ještě nějaké foto DS3 WRC od Norevu a trochu jsem je upravil,aby šly ty kola v blatníku co nejlépe vidět.Vypadá to opravdu,že přední je ještě jakžtakž,ale to zadní je dost utopené to opravdu nejde nevidět bohužel  Každopádně u mě není problém si to upravit
 Každopádně u mě není problém si to upravit   Jinak bral bych raději taky jak Svata spíš asfaltovou verzi už jen kvuli tomu,že by výška podvozku více odpovídala reálu
 Jinak bral bych raději taky jak Svata spíš asfaltovou verzi už jen kvuli tomu,že by výška podvozku více odpovídala reálu

Každopádně u mě není problém si to upravit
 Každopádně u mě není problém si to upravit   Jinak bral bych raději taky jak Svata spíš asfaltovou verzi už jen kvuli tomu,že by výška podvozku více odpovídala reálu
 Jinak bral bych raději taky jak Svata spíš asfaltovou verzi už jen kvuli tomu,že by výška podvozku více odpovídala reálu

Poznámku o nedostatečných výřezech beru zpět.Vypadá,že nějaké přece jen jsou.Zadní kola jsou opravdu utopené o tom není sporu.

Libore,že by asfalťák měl být nižší o tom pochybuju.

Sbírka modelů Citroën