Lamborghini

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Re: Lamborghini

Příspěvek od Stevko86 »

pekne porovnanie, dík Sváťo :)...ja som praveze cakal s kúpou Countachu na AA...ale vidim že toto je tank :D skor to vyzera ako nejaky prototyp co samozrejme neni pravda...takze to bude Kyosho :)
modrý Mondial, pekný Mondial :)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Stevko86 píše:ale vidim že toto je tank :D
Přesně jsi to Stevko vystihl,ještě jim tam chybí ta otočná věž :D

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Uf... Fakt to není nějaký prototyp? Ty nepatrné plusy oproti Kyoshu jako je přesnější slícování bočního vstupu vzduchu a věrnější nasávač nad zadním blatníkem nemohou nahradit ten celkový paskvil. A toto má být v řadě Signature za skoro 200 éček ? Když jsem viděl cenu poslední varianty Atlanticu od AA a porovnám to s cenou CMC, došlo mi definitivně, že AA ztrácí smysl pro realitu. Teď už vidím, že nejen v oblasti cen. :shock:

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Sváťo, teď jsem se ještě schválně kouknul na AA stránky a tam pořád u téhle příšery svítí pre-production sample, tak to třeba nemusíme brát tak vážně, snad...

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Že by to byla Dalibore nějaká dřevěná maketa? :lol: .Jinak jsem měl v ruce už i Aventador od AA a i když musím pochválit zhotovení realistických nůžkových pantů a vzpěr kapot,tak co mě šoklo,to byly obyčejná plastová sedadla-a to je signature. ;)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Ještě sem dám pár fotek,abych vyvrátil spekulace,že to je špatnou fotkou,nebo úhlem focení :
Obrázek
Obrázek

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

joj prosim nie, uz stacilo, uz PMA Veyron mi dnes spravil zle :D...ale ako pozeram tak aj Kyosho má okolo predneho kolesa co doháňať(+ to co spomenul Dali.B )...ale ajtak omnoho lepsie ako tá "vzbura v továrni" od AA
modrý Mondial, pekný Mondial :)

ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ksmotorsport »

Tak to je teda rána...
Doufám že to je snad jen fotkou a ne opravdu tak špatný.
Porovnával jsem staré modely od AA s Kyosho. AA nemá prahy dostatečně ohnuté pod auto.To při dobrém bočním nasvícení dělá dojem že je práh rovně dolu a tím i větší než-li by měl být.Postavte si obě auta vedle sebe a uvidíte to také.Je to ve tvaru prahů.Vypadá to jako nějaká hranatá mrcha replika.Je to škoda když je to za takový prachy.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Nedělají to jen prahy,ale taky vyšší boky a ostřejší horní hrana blatníků.Podívej se, kolik místa je mezi horní částí výřezu pro kolo u blatníků u AA, nebo u Kyosha a skutečného auta.A přední část předního blatníku je u AA mohutnější....

ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ksmotorsport »

Tady už jsou ty prahy načerněný.Asi aby to vypadalo líp.

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“