Modely TATRA 1:43
Re: Modely TATRA 1:43 resin
Aj s návesom je táto cena alebo za náves ešte raz toľko?

- 
				koprfilmtatra
Návěs za Š-706 nebo T-138 + 1900,- k ceně tahače

- 
				mistrvletu
prosimte me by stačil takovýhle  odlitektoho tahače  to taky prodavaj a cenu

- 
				koprfilmtatra
Lze zakoupit pouze hotový model!
Mistrvletu: NELZE ZAKOUPIT MODEL V JAKÉMKOLIV ROZESTAVĚNÉM STAVU!

Mistrvletu: NELZE ZAKOUPIT MODEL V JAKÉMKOLIV ROZESTAVĚNÉM STAVU!
					Naposledy upravil(a) koprfilmtatra dne 02 črc 2012, 21:47, celkem upraveno 1 x.

- 
				mistrvletu
ale ti maš odlitek me by stačil takovyhle

- 
				Pavel Rajm
Musíš se Pavle pořádně dívat ! Ta fota "čistého odlitku" modelu jsou z webu RC Forum.ru.

Vypadá to, že T138 a T148 od Premium ClassiXXs jsou stále v nedohlednu, žádné nové info, na www stránkách výrobce pořád jen termín 2012...

T148 od Premium ClassiXXs asi hned nebudou, ale podle diskuse na http://skoda-virt.cz/cz/forum/skodovky/ ... odel-s120/ budou před nimi nové avie:
15.07.2012doking odkaz↑Dnes vlastně už včera ,jsem se byl ve Foxtoys optat jak jsou na tom ve vývoji modely Tatry 148,nechtěl mi k tomu nic moc říci, ale prozradil,že dříve než Tatry vydají tři verze novodobé Avie (s Daewoo kabinou), valník s plachtou,nosič kontejnerů a nějaký nosič plastových kontejnerů,nebo nádob,nevím co tím myslel. Je to jen info,né že by mě tahle moderna nějak nadchla.
,jsem se byl ve Foxtoys optat jak jsou na tom ve vývoji modely Tatry 148,nechtěl mi k tomu nic moc říci, ale prozradil,že dříve než Tatry vydají tři verze novodobé Avie (s Daewoo kabinou), valník s plachtou,nosič kontejnerů a nějaký nosič plastových kontejnerů,nebo nádob,nevím co tím myslel. Je to jen info,né že by mě tahle moderna nějak nadchla.

15.07.2012doking odkaz↑Dnes vlastně už včera
 ,jsem se byl ve Foxtoys optat jak jsou na tom ve vývoji modely Tatry 148,nechtěl mi k tomu nic moc říci, ale prozradil,že dříve než Tatry vydají tři verze novodobé Avie (s Daewoo kabinou), valník s plachtou,nosič kontejnerů a nějaký nosič plastových kontejnerů,nebo nádob,nevím co tím myslel. Je to jen info,né že by mě tahle moderna nějak nadchla.
,jsem se byl ve Foxtoys optat jak jsou na tom ve vývoji modely Tatry 148,nechtěl mi k tomu nic moc říci, ale prozradil,že dříve než Tatry vydají tři verze novodobé Avie (s Daewoo kabinou), valník s plachtou,nosič kontejnerů a nějaký nosič plastových kontejnerů,nebo nádob,nevím co tím myslel. Je to jen info,né že by mě tahle moderna nějak nadchla.Re: Modely TATRA 1:43 resin
Na svet-modelu.cz mají T815 TERRNo 1 ve žluté barvě:

http://www.svet-modelu.cz/tatra-terrno- ... y/d-70574/

http://www.svet-modelu.cz/tatra-terrno- ... y/d-70574/
Ale Kaden je poctivý Kovák a né resin jako tenhle post né?

Sbírka modelů Citroën