WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: WRC - není co víc dodat
jj chemopren žltne a leptá niektore makksie plasty...ale takym UHU alebo herkulesom sa nič nepokazí 

modrý Mondial, pekný Mondial 

...i tak vyprodán poměrně rychle.racing18 píše:Možná ste si toho někdo všiml.Na MO bylo MG za 85 euro,to jsem si říkal,že nějak levný no a teď už standartně za 100.![]()

...ze zlatého fondu historie
britská legenda MG Metro 6R4 ve francouzském vydání

V tomto tragickém ročníku posádka odstoupila pro závadu olejového systému.
Poznámka na okraj - vypadá,že při aplikaci nápisu MICHELIN byl pracovník asi také trochu pripitý.
britská legenda MG Metro 6R4 ve francouzském vydání

V tomto tragickém ročníku posádka odstoupila pro závadu olejového systému.
Poznámka na okraj - vypadá,že při aplikaci nápisu MICHELIN byl pracovník asi také trochu pripitý.
-
Tak nějak mi Jirko připadá,že hledáš každou mouchu.Neřekl bych že by ten kdo to dělal byl sjetej,ale kdo dělal s vodou ví,že stačí sebemenší dotek a obtisk se posune a ani si toho nevšimneš. Ale když chceš najdeš chybu vždy a na všem,neměl jsem v ruce absolutně bezchybný model v této cenové relaci do 3000 Kč.
ČÍm jsi to teda nakonec lepil ?
ČÍm jsi to teda nakonec lepil ?
Míněno v nadsádce,ale i malá chybka může zamrzet a jak jsem koukal na zveřejněné fota jinde jsem nic podobného neobjevil.Nakonec stačil univerzální Herkules. 
A k tomu přidám ještě jeden postřeh:u pravostranného řízení by měla pozice členů posádek odpovídat také vizitkám na blatnících.Výrobce to se setrvačnosti asi nějak opomněl.

A k tomu přidám ještě jeden postřeh:u pravostranného řízení by měla pozice členů posádek odpovídat také vizitkám na blatnících.Výrobce to se setrvačnosti asi nějak opomněl.

Lepím vodové obtisky na modely 1:43 a bez problémů.Mám na to fígl-vezmeš kuchyňskou papírovou utěrku,smotám to do takové špičky a po nanesení obtisku odsaju přebytečnou vodu,porovnám obtisk a dalším kouskem pap utěrky přes plochu lehce osuším.A není problémrallymodels píše:Neřekl bych že by ten kdo to dělal byl sjetej,ale kdo dělal s vodou ví,že stačí sebemenší dotek a obtisk se posune a ani si toho nevšimneš.

-
Každý má nějakej ten svůj fígl....Jen je asi podstatný rozdíl v tom dělat jeden model X- hodin a udělat X- modelů za několik hodin - v případě výroby v číně pro Otto. A všechny zde nafocené vady na decalech jsou podle mne způsobeny díky nedostatečně zachnutým decalům (přdpokládám za použití přisušování horkým vzduchem) a manipulací s modely. Můj názor
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Škodovek není nikdy dost, zvlášt v 1/18. Nový přírustek Fabie WRC Kopeckého z Janner Rally 2004.Na fotu s Fabii WRC - RMC 2006.Více foto opět na mých stránkách.

Poslední dobou docela slušný nášup.Pomalu jak Svaťa.