Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Já jsem RTOčko objednával podle kodu z letáku přes net a došlo to v pohodě 

Tak to je dobře.A za jak dlouho od objednání model přišel?

Zdravím
Bol som na stránke atlasu, ktorá je spomenutá vyššie a zadal som český kód a fungovalo to ale keď som prehodil jazyk na slovenčinu kód bol neplatný a teda aspoň mne z toho vyplynulo, že je asi aj niekde v slovenskom časaku kupón s kódom určeným pre slovákov.

Bol som na stránke atlasu, ktorá je spomenutá vyššie a zadal som český kód a fungovalo to ale keď som prehodil jazyk na slovenčinu kód bol neplatný a teda aspoň mne z toho vyplynulo, že je asi aj niekde v slovenskom časaku kupón s kódom určeným pre slovákov.
Jak psali v letáku,asi za 3 až 4 týdny:)keramhora píše:Tak to je dobře.A za jak dlouho od objednání model přišel?
Děkuji.:-)Tak snad to tak bude i v případě Tatry,i když jsem spíše skeptik než optimista.

Já si myslím,že těď už opravdu přijdou,jinak to jsou blázni,co vyhazujou zbytečně prachy za letáky a distribuci v časopisech.

U Atlasu si člověk nemůže být jistej, oni právě ti blázni, co vyhazujou za inzerci jsou... Jsem taky zvědavej, jestli něco vůbec přijde. Objednal jsem to na internetu a přišlo potvrzení do mailu, na internetu to psalo označení kolekce "Nákladní auta", snad to teda bude Tatra... Taky je otázka, jaká auta tam dají dále (nebo spíš v jakém pořadí, jinak to asi bude kopírovat německou sérii) a kolik za ně budou chtít, pokud to venku stojí cca 20 EUR, tak by to mohlo být kolem 500 Kč. Snad tam dají i LIAZ MTS...Barťák píše:Já si myslím,že těď už opravdu přijdou,jinak to jsou blázni,co vyhazujou zbytečně prachy za letáky a distribuci v časopisech.
Naskenujte sem někdo prosím ten leták, ať vidím, co jsem si vlastně objednal
 Nepíšou tam zase tu podmínku, že se jim musí sejít 5.000 objednávek?
  Nepíšou tam zase tu podmínku, že se jim musí sejít 5.000 objednávek?Re: Editions Atlas Collections 1:43
Tak tatru už mají i na oficiálních stránkách.

Tatra uz je aj na slovenskych strankach Editions Atlas.

Tak nevím,jestli jsem to dobře ,ale po přečtení letáku na stránkách prodejce,jsem nabyl dojmu,že až Tatra přijde,tak pošlu e-mail,že už o nic dalšího z této kolekce nemám zájem,je to tak?