Editions Atlas Collections 1:43

Odpovědět
rocs

Re: Editions Atlas Collections 1:43

Příspěvek od rocs »

Ak si spomeniete na Bugatti 57SC zo série Silver-Cars Collection, tak podobný osud u nás čaká aj kolekcia autobusov, t.j., že po prvom čísle za 3,90€ si kolekciu neobjedná nikto. Prečo by ju mal niekto objednávať, keď sa neskôr objaví v e-shopoch za polovičnú cenu, ako spomínaná strieborná séria. Atlas ponúkal modely za cca 17€+poštovné. Dnes si ich vie každý objednať napr tu: http://www.modelissimo.de/ za necelých 10€ + pošt ako modely ALTAYA Chrome Collection - 1:43, ale evidentne ide o identické modely. Ak teda platí paralela medzi týmito sériami, tak za krátku dobu bude možné objednať si v niektorom e-shope len tie modely autobusov, o ktoré mám záujem, bez nutnosti objednávať si celú sériu.

Barťák

Příspěvek od Barťák »

Přesně tak bych to udělal i já. Jen vybrané kousky:) a štve mě,že Jelcz je vydávaný za naše RTO. Vždy RTO je daleko hezčí,jak Jelczák.

TomHon

Příspěvek od TomHon »

ěkné modely od Webasto Welcome Concept 1:43 Norev-Atlas

Lancia Fulvia Concept 1:43 Norev-Atlas

Renault Fiftie Concept 1:43 Norev-Atlas

Renault Laguna Concept 1:43 Norev-Atlas

Renault Wind Concept 1:43 Norev-Atlas

Renault Fluence Concept 1:43 Norev-Atlas

Volkswagen EcoRacer Concept 1:43 Norev-Atlas

Volkswagen Cocept C 1:43 Norev-Atlas

Volkswagen Cocept T 1:43 Norev-Atlas

Peugeot 907 Concept 1:43 Norev-Atlas

Peugeot Hoggar Concept 1:43 Norev-Atlas

Peugeot Moonster Concept 1:43 Norev-Atlas

Citroen C air lounge Concept 1:43 Norev-Atlas

Citroen C Airdream Concept 1:43 Norev-Atlas

T603

Příspěvek od T603 »

Tak RTO je konečně doma a stéto kolekce je to vše, tadidadida :D A teď budu doufat v nějakou Tatrovku.

FKS

Příspěvek od FKS »

RTO mi už taky přišlo, zaplatil jsem 99 Kč, kupón na další modely posílat nebudu a konec. V letáku píšou, že tam bude ještě Tatra 500 HB, ale není tam kdy, takže čekat na ni a platit za cizí autobusy po 500 Kč nebudu a předpokládám, že většina lidí taky ne.

robbie137

Příspěvek od robbie137 »

Ja som im ju tiez zaplatil a ostatne nechcem, aj ked je tam par kuskov ktore by stali za pozornost, hoci ta mierka mi nevyhovuje. Zaujal ma Ikarus 55, Opel Blitz, MB O 3500 a Garant. Pri nom ma napadlo ze mozno nebudu mat vsetky modely rovnaku mierku 1:72, ale rozne, podobne ako u hasicov. Nezda sa mi totiz logicke aby Atlas vyrobil Garanta v dvoch mierkach, az taky uzasny zaujem sa neda ocakavat. V serii DDR Truck ho predavaju v 1:43 vid. tuto u Tibora :
http://www.automodely-hracky.sk/automod ... 0-k-VWB-18

rocs

Příspěvek od rocs »

Mierka 1/72 ani mne nevyhovuje, ale RTO si ponechám, lebo sa mi páči. Ak by niektoré ďalšie kusy boli v mierke 1/43, potešilo by to (Robur Garant 30 K od atlasu mám, a je to vydarený kus), ale neverím tomu. Mne sa zdá, že celá táto séria má byť 1/72, ale nechajme sa prekvapiť. Podľa doterajších reakcií na celú sériu je otázne, či vôbec bude pokračovať. Objednal si ju niekto ďalej?? Ak áno, nech sem dá info o ďalších modeloch.

Barťák

Příspěvek od Barťák »

Podle mě to erťákem u většiny z nás končí,snad jen fanoušci do autobusů ji budou odebírat celou.Co Pavle??? ;)

koprfilmtatra

Příspěvek od koprfilmtatra »

Tak v pátek se ve Francii objevila TATRA 148 S3. A jsem velmi překvapen! Nejedná se o stejnou verzi jako v Německu, ale o mnohem propracovanější(plnou?) verzi! Interiér je nabarvený, náboje kol také, korbu lze sklápět,atd.

Obrázek Obrázek Obrázek

rocs

Příspěvek od rocs »

Ešte 25.9.2011 som na FR e-bay vydražil Tatru 148. Predajca sa mi ospravedlňoval až doteraz, že nie je zatiaľ k dispozícii. Dnes mi však napísal, že Tatru zajtra posiela, tak som veľmi zvedavý, o ktorú verziu ide. Či o vyklápaciu, alebo nevyklápaciu. Už sa na ňu teším a ak to bude tá preprecovanejšia verzia, potešenie bude o to väčšie. :D :D :D

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“