Impozantnísva57 píše:Sbírka mých Porsche 935 od Exota

Teď se objevily ty Kremer Porsche K3 z Le Mans od TRUE SCALE (před časem Carousel), co jsme je mohli vidět letos v Norimberku, ale Exoto je Exoto.

Impozantnísva57 píše:Sbírka mých Porsche 935 od Exota

Dík Dalibore.To máš pravdu- Carousel a posléze pokračovatel True Scale mají k Exotu opravdu trošku dál.Dali.B píše: Impozantní
Teď se objevily ty Kremer Porsche K3 z Le Mans od TRUE SCALE (před časem Carousel), co jsme je mohli vidět letos v Norimberku, ale Exoto je Exoto.

Taky posílám moje Lamba .Všechno Auto Art.Sorry za kvalitu fotky,ale nějak se mi to tam nevešlo.
 Taky posílám moje Lamba .Všechno Auto Art.Sorry za kvalitu fotky,ale nějak se mi to tam nevešlo.  

Karle,v počtu Ti nemohu konkurovat-mám jen 26 kusů-viz můj web,sekce fotogalerie jednotlivých modelů
 Karle,v počtu Ti nemohu konkurovat-mám jen 26 kusů-viz můj web,sekce fotogalerie jednotlivých modelůsva57 píše:Taky pěknýKarle,v počtu Ti nemohu konkurovat-mám jen 26 kusů-viz můj web,sekce fotogalerie jednotlivých modelů
sva57 píše:Akorát tam na té fotce postrádám 350 GT,Countach Anniversary,Gallardo Concept( i když to není AA ani Kyosho)