určitě to mohlo být lepší,ale já jsem víceméně spokojený.Jsem rád že jsem se k tomu dokopal.

...len nejak im bars velke vyšlo
...len nejak im bars velke vyšlo  ...ked ho postavim vedla toho polistilu tak vyzeraju ako otec a syn
...ked ho postavim vedla toho polistilu tak vyzeraju ako otec a syn  ...tiez mam doma Countach od Polistilu (moj jediny model od nich)..kupeny na ceskom aukre, cerveny, s natretymi okennymi ramami na čierno + pridane kable do motora...takže sa nesťažujem
...tiez mam doma Countach od Polistilu (moj jediny model od nich)..kupeny na ceskom aukre, cerveny, s natretymi okennymi ramami na čierno + pridane kable do motora...takže sa nesťažujem 

...som si hovoril ako pekne to ti taliani poriešili a až na tvoje stránke, Karle, som si vsimol ze sa s tym az tak nepárali
...som si hovoril ako pekne to ti taliani poriešili a až na tvoje stránke, Karle, som si vsimol ze sa s tym az tak nepárali  ...ale treba povedať, ze uz ked niekto robi DODO system, tak namalovanie okennych rámov polomatnou ciernou (spolu s dorobením brzdovych strmeňov, koberčekov alebo flokážou, alebo zamaľovanie "tyčiek" svetiel na strieborno zvnútra modelu - zmiznu hnusne cierne tiene vo svetlách) neskutočne oživí model
...ale treba povedať, ze uz ked niekto robi DODO system, tak namalovanie okennych rámov polomatnou ciernou (spolu s dorobením brzdovych strmeňov, koberčekov alebo flokážou, alebo zamaľovanie "tyčiek" svetiel na strieborno zvnútra modelu - zmiznu hnusne cierne tiene vo svetlách) neskutočne oživí model  ...niektoré moje starsie Maisto a Bburago som takto domaľoval a vysledok sa mi velmi paci...az niekedy zarazí ako vidim na youtube ako sa niekto vyhral s tuningom a perfektnym lakom a potom nenamaloval gumene tesnenia...
...niektoré moje starsie Maisto a Bburago som takto domaľoval a vysledok sa mi velmi paci...az niekedy zarazí ako vidim na youtube ako sa niekto vyhral s tuningom a perfektnym lakom a potom nenamaloval gumene tesnenia... ...moj oblubenec je vsak stale Diablo Strosek
...moj oblubenec je vsak stale Diablo Strosek