Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Zaporožec v KE v stánkoch bol. ale až 28.4.-vo štvrtok Dokonca som ho kúpil v dvoch stánkoch, kde mi kultovky odkladajú (jeden pre kamoša), len ako som už písal, dostali ho v menšom počte. Dnes bude NIVA.
dne som prebehol par stánkov v LM niekde mali až 3 Ks Nivi niekde nič mne sa neušla ani jedna a v stanku kde mi to odklada nedostala ani kus o 9 30 už nikde nič nemali bol som asi v 12 stankoch
Naposledy upravil(a) CobraAC dne 11 kvě 2011, 12:19, celkem upraveno 1 x.
1/24 ( 50´60´70´)https://photos.app.goo.gl/p3ZGUMNVq3rkF8UJ7
1/43 F I A T https://photos.app.goo.gl/hdZu8WLETy2a2D838
1/43 F I A T https://photos.app.goo.gl/hdZu8WLETy2a2D838
-
Fakt zaujímavá politika, chcel by som vidieť do hláv tých čo to distribujú. Pritom by stačil menší prieskum trhu...
-
Dnes som prešiel pár stánkov v KE pri hladaní LADA Niva:
- hlavná ulica ráno do 08:00 hod všetko vypredané, v jednom stánku 6 ks vykúpil jeden pán
- v blízkosti môjho bydliska tri stánky, v jednom som si kúpil jednu Nivu, v druhom vypredané a v potravinách kde je stánok som dostal odpoveď: nedostali sme a pohľad predavačky pod pult
- v jedenom OC kde otvárajú o 09:00 stánok, som bol o 09:02 a odpoveď predavačky 4 ks a skúpil jeden pán, a práve odchádzal pán s ruksakom na chrbte
- v ďalšom OC predavačka odpovedala že tam na modely čakali ľudia už pred otvorením a mala 2 ks
- cestou po meste som sa informoval v každom stánku, dodané modely od 1-4 ks, vypredané, alebo odložené pre vedúcu
- v Ke je distribútor modelov Kappa press a ten na prvom mieste zásobuje svoje stánky, do ostatných stánkov dodáva čo mu ostane
Pozrite si Bazoš.sk a tam sa Niva predáva za ľudové ceny
- hlavná ulica ráno do 08:00 hod všetko vypredané, v jednom stánku 6 ks vykúpil jeden pán
- v blízkosti môjho bydliska tri stánky, v jednom som si kúpil jednu Nivu, v druhom vypredané a v potravinách kde je stánok som dostal odpoveď: nedostali sme a pohľad predavačky pod pult
- v jedenom OC kde otvárajú o 09:00 stánok, som bol o 09:02 a odpoveď predavačky 4 ks a skúpil jeden pán, a práve odchádzal pán s ruksakom na chrbte
- v ďalšom OC predavačka odpovedala že tam na modely čakali ľudia už pred otvorením a mala 2 ks
- cestou po meste som sa informoval v každom stánku, dodané modely od 1-4 ks, vypredané, alebo odložené pre vedúcu
- v Ke je distribútor modelov Kappa press a ten na prvom mieste zásobuje svoje stánky, do ostatných stánkov dodáva čo mu ostane
Pozrite si Bazoš.sk a tam sa Niva predáva za ľudové ceny
Cize uz nikde nekupim v ke ladu nivu ? :/
nejlepší je si objednat kolekci, a až budeš mít ty základní modely tak to zrušit mám na mysli žigula, nivu, poláka, volhu, 603,atd
Lenze na slovensko sa to neda objednat co ja viem.
Niva je doma, ale keby som nemal v stánku kamaráta, tak by sa mi neušla. Dostával totiž po 6 kusov ale Zaporožca a Nivu už len po 3 a tak sa modely neušli ďalším trom, ktorým to odkladal. Zdá sa, že to niekto modely vykupuje od distribútora SK (mediaprint KAPA????) a predáva ich na bazoš.sk za 15-20€. Dokonca na bazoši sa objavujú 1-2 dni pred distribúciou do stánkov. Zarážajúce je však to, že pri evidentne vysokom záujme distribútor neumožňuje objednať si či už celú sériu, alebo jej časť. Ďalšou možnosťou je, že na Slovensku sa robí distribúcia toho, čo zvýšilo z maďarského a českého trhu, teda že je k dispozícii pre SK rôzny počet jednotlivých modelov. Celé je to - mierne povedané - divné!!!
Myslíš ľudové ceny napr:http://ostatne.bazos.sk/inzerat/8118752 ... e-auta.phpshimmansky píše:Dnes som prešiel pár stánkov v KE pri hladaní LADA Niva ...
Čo by Ľudo povedal keby vedel. A to, som si volakedy myslel, keď som ich kupoval od poliaka po 14€, že sú drahé. Na našich podnikavcov len tak niekto nemá.
Tých 22€ je doterajší rekord za kultovky na bazoši.