Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Nééé....netrap mě
Já jsem rád, že jsem za jakž takž uspokojivou cenu sehnal 935 od Carouselu. O Exotu si můžu nechat zdát
Jinak nevíš jestli by se někde dala za nějakou fajn cenu sehnat 911 (turbo nebo targa) 1/12 od Premium Classixxs?
Občas,když máš trpělivost a štěstí,tak se zadaří velmi levně i Exoto.U těch 911 Premium,co jsem se díval,tak jsou ceny cca 160-180 €RosaV8 píše:Nééé....netrap měJá jsem rád, že jsem za jakž takž uspokojivou cenu sehnal 935 od Carouselu. O Exotu si můžu nechat zdát
Jinak nevíš jestli by se někde dala za nějakou fajn cenu sehnat 911 (turbo nebo targa) 1/12 od Premium Classixxs?
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Čekám od Maria tuto "překopávku" Romana Kresty z Monte 2005.I když je to jen model Solido,na druhou stranu budu mít doma model jediného českého pilota ve WRC v zahraničním továrním týmu

Z ebaye pro mě NIssan Turbo (AA) a pro známého Diablo SV(AA)

z MO pár modelů (již delší dobu odkládaných nákupů)-AA

a pár kousků pro mé kamarády 3x AA 2x Norev

z MO pár modelů (již delší dobu odkládaných nákupů)-AA

a pár kousků pro mé kamarády 3x AA 2x Norev

...a ještě jeden kousek z dnešního rána-MITSUBISHI EVO 9 od AA z ebaye

..musel jsem to koupit k té modré EVO 7 od AA,co jsem pořídil nedávno
..musel jsem to koupit k té modré EVO 7 od AA,co jsem pořídil nedávno
To bude nových fotbalistů do modelového fotbálku co 
Sbírka modelů Citroën
No musím ten kádr doplnitBaRT píše:To bude nových fotbalistů do modelového fotbálku co
To SV-éčko, to už je dnes vzácný kousek, musela to být celkem pálka.sva57 píše:a pro známého Diablo SV(AA)
Kupodivu ani né,cena byla nepatrně vyšší,než se teď prodávají AADali.B píše:
To SV-éčko, to už je dnes vzácný kousek, musela to být celkem pálka.
Tak to je pecka, kdyby tu měl Bart v nabídce smajlíky s palcem nahoru, dal bych Ti za ten obchod nejmíň tři.