WRC,Rally 1/43
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: WRC,Rally 1/43
Dane díky,a jestli budeš brát tu Octávku od Scala43,určitě bych ji nekupoval hotovou ,ale jako stavebnici,ušetříš tak spoustu peněz,ale to asi víš  

Na moji sbírku modelů můžete mrknout na adrese:
http://www.klauby.stranky1.cz/
Sbírám hlavně modely ze Safari rally a Škodovky.

http://www.klauby.stranky1.cz/
Sbírám hlavně modely ze Safari rally a Škodovky.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Klauby my s Danem skalní rallysběratelé stránky známe,ostatním doporučuji.Parádní modely škodovek i Safari  

JJ Libore, plně se pod to podepisuji - kdo se chce pokochat krásnými modely rally, tak at určitě Klaubyho stránky navštíví   Já sám tam často chodím pro inspiraci
  Já sám tam často chodím pro inspiraci  

Ahojte páni. Mám Audi Q. Rallye Akropolis 1985, S.Blomquist PMA LE 1 z 2544.Majú tam byť aj reklamy HB, tak ako na modely pre Audi Q 25r. Ja myslím, že áno, vychádzajúc z foto modelu pre Audi.

Libore a Dane díky! Ale ten odkaz jsem dával pro ostatní,jelikož jsem na toto fórum zavítal až na Liborovo doporučení. Ale jinak Liborova sbírka Škodovek je daleko rozsáhlejší nežli ta moje... 

- 
				shimmansky
Reklamy tabakových firiem na modeloch budú chýbať. Zakazuje to zákon o reklame tabakových výrobkoch, aj na skutočných súťažných automobiloch v niektorých krajinách sa reklamy nepoužívajú. Na výrobkoch ktoré sú určené pre deti a sem patria aj modely automobilov aj plastikové stavebnice, reklamy chýbajú. Jediná možnosť je kúpiť si aršík s dekálmy na jednotlivé reklamy a doplniť ich na model.martin píše:Ahojte páni. Mám Audi Q. Rallye Akropolis 1985, S.Blomquist PMA LE 1 z 2544.Majú tam byť aj reklamy HB, tak ako na modely pre Audi Q 25r. Ja myslím, že áno, vychádzajúc z foto modelu pre Audi.
No,není to tak úplně pravda... Firmy vyrábějí určitou část modelů s tabákovou reklamou jak pro svoje dobré partnery,tak na speciální zakázku. Příkladem může např. Minichamps od kterého se dají sehnat modely s reklamou HB,Schuco naprosto standartně vyrábí modely s reklamou Rothmans a HB a Trofeu má pár modelů s reklamou Marlboro. Ty modely se sice hůř shání,ale jsou... Samozřejmě aršík s decály je dobré řešení. 

Včerajší prírastok (bez foto) - Lancia Delta S 4, posádka Toivonen/Cresto, RMC 1986, HPI. Podľa mňa krása.

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Martin jj modely od HPI patří mezi nejlepší modely a k tomu nádherný special Delta S4 nemá chybu.Ale chtělo by to foto,popř. i celé tvé sbírky   ,rád se pokochám
 ,rád se pokochám

,rád se pokochám
 ,rád se pokochám