Solido 1:18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Solido 1:18
Spíš nový začátek pod taktovkou Simba Dickie Group. Hračkářská firma. Uvidíme, kam Solido nasměruje.
Jůůůůůů, to jsem teda zvědavý
Od Solida mě zajímá jenom serie Age D´Or, kdo ví, jestli bude pokračovat..

Těším se, že ano
, ale podle zobrazené první stránky katalogu to moc nevypadá 

Solido má funkční nový web s novinkami a katalogem http://www.solido.com
Pro mě toho je dost (nová verze HY, 2CV Spot atd) ale uvidíme co a kdy výjde...
Sbírka modelů Citroën
no nazdar, to zas bude peněz:-)
Zajímalo by mě,jaký rozdíl bude mezi řadami Prestige a Limited. Jestli pouze v tom, že druhá série bude mít omezený počet kusů, nebo bude jedna z nich kvalitnější a dražší. Jinak mě zaujalo, že některé modely (autobusy, hasiči, vojenské) mají deklarované měřítko 1:50. Proč ne 1:43 - o už snad takový rozdíl není.
No a zvědavý jsem na tu Bugatti Napoleon, jak bude zpracovaná.
No a zvědavý jsem na tu Bugatti Napoleon, jak bude zpracovaná.
add marklukes
V 1/18 ano, Limited řady Solido vydávalo buď v určitém počtu a dole na modelu byla samolepka třeba 229/1000, nebo model vyšel jen v některé zemi FR nebo DE. Řada Prestige je klasický název pro všechny auta krom Rally v 1/18
add MartinV
No ono není tak drahé cca 700--900kč beru běžný prodej a na novinky si asi počkáme...
V 1/18 ano, Limited řady Solido vydávalo buď v určitém počtu a dole na modelu byla samolepka třeba 229/1000, nebo model vyšel jen v některé zemi FR nebo DE. Řada Prestige je klasický název pro všechny auta krom Rally v 1/18
add MartinV
No ono není tak drahé cca 700--900kč beru běžný prodej a na novinky si asi počkáme...
Sbírka modelů Citroën
Tak mne nejvíc zaujaly ty dva skůtry Lambreta v 1/10
. Zvlášt ten se sajdkou