Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
.......tak s tým sa už počíta, Sváťo

Jedny z poslednich mych prirustku: to auto asi vsichni znate a ten chlap je Guriko Hanaki (jeden z nejsilnejsich ze Suzuranu v manga Worst, pro Ty, kteri by to chteli vedet).

Naposledy upravil(a) lazard dne 26 říj 2010, 13:03, celkem upraveno 1 x.
..a to má mít opravdu tak malinkou hlavičku a tak silný krk? 
Jak jsem psal, je to jeden z nejsilnejsich, takze je vsechno v uplnem poradku. Jeste nejaky dotaz?..a to má mít opravdu tak malinkou hlavičku a tak silný krk
..to nevysvětluje tu malinkou hlavičku .Mě to spíš připadá,jak nějaký mutant
.
Ale proti gustu.......
Ale proti gustu.......
aky serial? Na Initial D to nevypadá
Sváťo, nebuď tak nekompromisnísva57 píše:..to nevysvětluje tu malinkou hlavičku .Mě to spíš připadá,jak nějaký mutant.
Ale proti gustu.......
Podle meho nazoru je velikost hlavy primerena a jeji proporce jsou stejne diskutovatelne jako napr. velikost kol u nekterych modelu...to nevysvětluje tu malinkou hlavičku .Mě to spíš připadá,jak nějaký mutant
Je to tam napsane - je to z manga (vyraz pro komisk z Japonska), ktere se nazyva Worst.aky serial? Na Initial D to nevypadá
já vím co je manga, jen jsem nedokázal indetifikovat jaká.
Jo,co člověk,to jiný názorPodle meho nazoru je velikost hlavy primerena .