Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Odpovědět

Budete si Kultovní auta ČSSR kupovat?

Objednám si předplatné
48
42%
Předplatné si objednávat nebudu, budu si kupovat jen ty modely, které mne zajímají
30
27%
Koupím si jen pár modelů
18
16%
Nebudu si kupovat
17
15%

Celkem hlasů: 113

kult

Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Příspěvek od kult »

Nechci vám kazit náladu,ale budete hodně zklamaný. :lol:

FKS

Příspěvek od FKS »

Amercom nemá pěkné modely, ten superb bude asi nejlepší kousek z té série (i po ošizení o detaily). Z polské série se mi líbil jen Fiat 124 Spider (Starline), zbytek (většinou Yatming a DelPrado) se mi nezdá hodný koupě.

Vypadá to, že se Abrex chce také zapojit a vydělat něco na časopisech, tak tam toho možná bude od něj více, logicky by se nabízelo jeho zapojení do Kultovek (ne že bych to chtěl, škodovky od Abrexu mám všechny a myslím, že většina lidí tady taky). Formu na Superba bude mít Abrex už asi zaplacenou (originál stál cca 600 Kč a možná něco dala i škodovka), tak ho teď může ošizeného dávat za 139 Kč (resp. za míň, protože něco musí vydělat Amercom a stánkaři). To mi připadá logický, ale divím se přístupu IXO IST, protože si myslím, že když pustí ty modely jako novinky do Kultovek, tak budou mít menší prodeje v originál IST. Samozřejmě, že někdo si pak koupí i "plnou", ale určitě se toho prodá míň než kdyby Kultovky nebyly. Ale třeba ve výsledku vydělá víc díky množství Kultovek, tak to asi mají dobře spočítaný.

kult

Příspěvek od kult »

nemate zájem :?: :D (nefunkční link odstraněn adminem)

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Záujem by bol, no jedine v striebornej a tiež iba za polovičnú cenu :D
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

FKS

Příspěvek od FKS »

Tatry od ZZ Model vypadají dobře, líp než ostatní resiny, ale 3000 Kč za model je opravdu dost. Viděl jsem dříve na Foxu i fotky T87, také pěkná, cena stejná. ZZ Model snad jinak než přes Fox modely nenabízí, aspoň jsem je nikde jinde neviděl. Nevíte někdo, jestli se nedají sehnat i jinde (a třeba za lepší cenu:-)? Na stránkách ZZ Modelu se nic dozvědět nejde.

marklukes

Příspěvek od marklukes »

K Amercomu:
- Ten první Ford Crown Victoria si koupil můj tříletý syn, moc se mu líbí :D . Vážně: předloha je atraktivní, od IXA nebo Minichampsu by to byl hezký model.
- Podle obrázků z polské série je to fakt hrůza
- S tím Superbem uvidíme, je fakt, že v polský sérii nevyšel. A tady vyjde jako třetí. Dá se předpokládat, že na začátku série chtějí lidi nalákat. Takže první číslo za nízkou cenu, druhé číslo za plnou cenu, ale se dvěma auty, třetí bude první za plnou cenu s jedním autem, tak by to mělo být něco atraktivního. I když těžko uvěřit, že je to forma Abrexu ;) .

FKS

Příspěvek od FKS »

Superb bude i v Polsku, píšou to i na polských stánkách Amercomu. Měl se prodávat někdy teď, ale posunuli ho a bude až po novém roce, píše se o tom na polských diskuzích. Že je to model od Abrexu je podle fotky myslím dost zřejmé, navíc Abrex má na škodovky monopol. Poláci také píší, že jde o Abrex.

kult

Příspěvek od kult »

ona to zase taková láce ten amerkom není (nefunkční link odstraněn adminem)

kult

Příspěvek od kult »

CSSR první specialní edice http://www.kultovniauta.cz/nr_specjalny.php :?: :?: :?: není to abrex :?: :?: :?:

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

kult píše:CSSR první specialní edice (nefunkční link odstraněn adminem) :?: :?: :?: není to abrex :?: :?: :?:
za tu cenu si to mužou vrazit někam :lol:

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“