pekne porovnanie, dík Sváťo ...ja som praveze cakal s kúpou Countachu na AA...ale vidim že toto je tank skor to vyzera ako nejaky prototyp co samozrejme neni pravda...takze to bude Kyosho
Uf... Fakt to není nějaký prototyp? Ty nepatrné plusy oproti Kyoshu jako je přesnější slícování bočního vstupu vzduchu a věrnější nasávač nad zadním blatníkem nemohou nahradit ten celkový paskvil. A toto má být v řadě Signature za skoro 200 éček ? Když jsem viděl cenu poslední varianty Atlanticu od AA a porovnám to s cenou CMC, došlo mi definitivně, že AA ztrácí smysl pro realitu. Teď už vidím, že nejen v oblasti cen.
Sváťo, teď jsem se ještě schválně kouknul na AA stránky a tam pořád u téhle příšery svítí pre-production sample, tak to třeba nemusíme brát tak vážně, snad...
Že by to byla Dalibore nějaká dřevěná maketa? .Jinak jsem měl v ruce už i Aventador od AA a i když musím pochválit zhotovení realistických nůžkových pantů a vzpěr kapot,tak co mě šoklo,to byly obyčejná plastová sedadla-a to je signature.
joj prosim nie, uz stacilo, uz PMA Veyron mi dnes spravil zle ...ale ako pozeram tak aj Kyosho má okolo predneho kolesa co doháňať(+ to co spomenul Dali.B )...ale ajtak omnoho lepsie ako tá "vzbura v továrni" od AA
Tak to je teda rána...
Doufám že to je snad jen fotkou a ne opravdu tak špatný.
Porovnával jsem staré modely od AA s Kyosho. AA nemá prahy dostatečně ohnuté pod auto.To při dobrém bočním nasvícení dělá dojem že je práh rovně dolu a tím i větší než-li by měl být.Postavte si obě auta vedle sebe a uvidíte to také.Je to ve tvaru prahů.Vypadá to jako nějaká hranatá mrcha replika.Je to škoda když je to za takový prachy.
Nedělají to jen prahy,ale taky vyšší boky a ostřejší horní hrana blatníků.Podívej se, kolik místa je mezi horní částí výřezu pro kolo u blatníků u AA, nebo u Kyosha a skutečného auta.A přední část předního blatníku je u AA mohutnější....