Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
lazard

Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Příspěvek od lazard »

No a kolik jsi dal za GMP 330 P4.Nechceš mě snad tvrdit,že tě stálo míň jak 5500 kč
5367,60 Kč včetně pošty z USA a 312PB od GMP dokonce 4806,37 Kc, opet vcetne posty z USA, pricemz je zajimave, ze 312PB bylo o 5 USD drahsi nez 330 P4 a presto vylso 312PB levneji diky kursu CZK vuci USD.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

..no tak o kousek :) .A co se týká vyšších cen třeba za soutěžní AA-tak už jsou to sběratelské rarity a kdo si to nekoupil začátkem století,tak prostě pokud to chce do sbírky teď,musí zaplatit cenu,jaká je na trhu.Dokonce jsem viděl tohoto Myšáka na eBayi za cca 12500 bez poštovného a taky se prodal ;)

licer

Příspěvek od licer »

Po dlouhém a usilovném mozkovém hloubání a dloubání jsem nakonec zvolil první barevnou variantu. Podle mě je nejvíce "sexy" :)

Obrázek

deesse23

Příspěvek od deesse23 »

jaký barvy si měl na výběr?

licer

Příspěvek od licer »

Váhal jsem mezi právě vyšlou oranžovou a zda-li mám počkat na tu další barvu (tmavě hnědá metalíza). Pak tady ještě bude ta zelená, kterou byl nalakován prototyp na výstavě, ale nad tou jsem ani neuvažoval.

deesse23

Příspěvek od deesse23 »

podle mě si volil správně ;)
a liší se i barvou interiéru?

licer

Příspěvek od licer »

To jsem nezkoumal....Interiéry moc neřeším ;)

Teď přemýšlím zase jakou barevnou variantu Jaguar E-type V12 od AA. Na 90% půjdu do zelené, i když je nejdažší. A pak k nim pořídím jeho mladší brášky, které AA avizovalo (na tenhle rok?? :( ) Tam už barvu nechci moc řešit, ty modely prostě CHCI :)

deesse23

Příspěvek od deesse23 »

..no, černý interiér tolik nevynikne, jinak je to fakt asi jedno ;)

Nemáš nějaké foto své sbírky? Líbí se mi tvé modely, máš dobrý vkus ;) Taky mám rád tohle období..

licer

Příspěvek od licer »

Bohužel, nemám......moje sbírka je velice skromná co do počtu. Tuším 12 modelů.....já se totiž neustále hledám :) , teď jsem se zbavil nějakých amerik, připadalo mi to jako pěkný mišmaS. Protože jsem vellice, velice limitovaný místem, nemůžu se nijak rozvášňovat. Takže u mě zatím vyhrávají Austin Healey, Jaguar E-type, Alfy Romeo, MG, Lamborghini, Citroen DS a Toyota 2000 GT. Období 1950 do maximálně 1975. A chci přibrat i závodní kusy. A samozřejmě preferuji kvalitu nad kvantitou..... ;)

deesse23

Příspěvek od deesse23 »

já teda ameriky taky moc nemusím.. Snad krom starýho Mustanga a Mustang Shelby.. Za to ty angličany co si jmenoval nebo Alfa Romeo ty se líbí i mě..
Ale nejvíc si mě potěšil DS-kou ;) Jaký model máš?

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“