Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Tak by mě pak zajímalo Tvoje kvalitativní hodnocení Hw61. Po dlouhém váhání, zda zase rozšířit okruh mnou sbíraných modelů o další firmu jsem pořídil dva Hw61 - Buick Riviera a Pontiac GTO z Modelissima. Za ty ceny co je tam měli jsem neodolal. Očekával jsem, že tak jako jsou Ertl Authentics kousíček pod GMP nebo Exact Detaily, bude zase Hw61 kousíček pod Authenticsem. Ale předpokládal jsem, že to tak nějak splyne. Ne, že bych byl moc zklamaný, ale přece jen jsem se rozhodl ty Highwaye spíše spárovat s YatMing Signature a SunStar Platinum. Ten kousíček, o který jsou horší ve srovnání s ERTL Authenrtics je přece jen o dost větší, než jsem čekal.
Jo, pak nafotím a pošlu. Podle mých zkušeností je to značka od značky. Třeba baracuda Formula od HW61 je někde na úrovni Signature, ale mám Camaro SS350 a to je exceletní a bez ostychu stojí vedle Firebird 400 RA1 od Exactu
.

Ze Světa Modelů :
Porsche Boxster RS60,Lamborghini LP 500R(oba Kyosho)
a acryl box(PMA)

Porsche Boxster RS60,Lamborghini LP 500R(oba Kyosho)
a acryl box(PMA)

Uff.....tak sem do ní šel

Patřila mezi mé oblíbené renaulty z dob 1/43 a za ty prachy....a resin? No stejně mám ty modely ve vitríně zavřené
. Z renaultů by to chtělo ještě Floride/Caravellu (beru i resin). A tím by u mě Renault skončil 

Patřila mezi mé oblíbené renaulty z dob 1/43 a za ty prachy....a resin? No stejně mám ty modely ve vitríně zavřené

Určitě budeš spokojený,je fakt super-zatím nejlepší OttO,co mám 

No dostala mě ta Tvoje fotka s tou Alfou Romeo
tohle mě příště nedělej
...musel jsem odšoupnout nákup Espady do budoucnosti
Zajímala by mě jedna věc....jestliže Otto dokáže dělat resiny za tuhle cenu v takové kvalitě, jakým výpočtem byla stanovena cena u resinových 18 od NEO
U nich se mi líbí to BMW od Bertoneho, ale za jejich cenu ani ve snu.

Zajímala by mě jedna věc....jestliže Otto dokáže dělat resiny za tuhle cenu v takové kvalitě, jakým výpočtem byla stanovena cena u resinových 18 od NEO

Ono OTTO je hodně nízkonákladové, dopravu si hradíš sám, neplatíš marže obchodníků, nejezdí po veletrhách atd...
si vem že NEO jede přez obchodníky... 30% ceny spolkne jejich Marže,
Výstavy jako v Německu taky něco stojí...
A Pak to vše naskakuje, jinak zase kvalita na NEO modelech je o třídu vyšší aspoň srovnání CX NEO vs AX se Saxem OTTO
Balení NEO taky vyšší luxus.
Na novinkách NEO funkční řízení (CX a SAAB)
si vem že NEO jede přez obchodníky... 30% ceny spolkne jejich Marže,
Výstavy jako v Německu taky něco stojí...
A Pak to vše naskakuje, jinak zase kvalita na NEO modelech je o třídu vyšší aspoň srovnání CX NEO vs AX se Saxem OTTO
Balení NEO taky vyšší luxus.
Na novinkách NEO funkční řízení (CX a SAAB)
Sbírka modelů Citroën
Více takových firemBaRT píše:Ono OTTO je hodně nízkonákladové, dopravu si hradíš sám, neplatíš marže obchodníků, nejezdí po veletrhách atd...

Podle mě jejich úspěch a prodeje nezůstane nepovšimnut a bude to zažívat Boom, protože díky limit edicím víš přesně kolik toho prodají a člověk z branže bude vědět kolik stojí výroba + licence, takže modelů znalý je schopen určit jak moc se to vyplatí...
Sbírka modelů Citroën