Fakt to vyzerá lepšie na tvojom stole, prostredie je tmavé a svetlejší sa model vytiahne do popredia. No nemení to nič na vynikajúcej GTV.
A s darčekom si na tom lepšie ako ja, lebo včera mi dorazil môj, vydražený na ebay a Ježiško ho zabavil bez toho, aby som čo len kúsoček z jeho obalu zahliadol. Ale to mi robí už celkom pravidelne.
Klasika
Re: Klasika
Děkuju! Nechávám si modýlky posílat do Balíkovny na Českou poštu. Kancelář mám asi 30 metrů od pobočky. Tak mám kontrolu od Ježíška dovolenou. Ale nesmí se to nikde prozradit 
Stanley píše: 22 zář 2025, 16:13 Tu je odpoveď (z miniencyklopédie automodelov, ktorú som svojho času písal pre časopis Veterán). Zdravím,![]()
Ahoj, ještě jednou děkuju za odpověď. Prosím, máš něco podobného o PMA Minichamps? Moc rád bych získal takové parádní informace. Díky
Klasiku teď Minichamps žádnou nemá, ale objednal jsem si pro radost modýlek už před časem vyrobený v kolekci Maxichamps.
Bude ve sbírce přímo svítit, ale musí počkat na Velikonoce. Dostanu ho jako dárek. Jenom si nejsem jistý, zda ho přinese zajíček nebo beránek
Bude ve sbírce přímo svítit, ale musí počkat na Velikonoce. Dostanu ho jako dárek. Jenom si nejsem jistý, zda ho přinese zajíček nebo beránek
- Přílohy
-
- IMG_9635.jpeg (72.04 KiB) Zobrazeno 82 x
-
- IMG_9634.jpeg (65.24 KiB) Zobrazeno 82 x
Odvážna farba, ten bude naozaj svietiť 
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Farba možno odvážna, ale pre Lambo "štandard" - odtieň má názov "Verde Miura" alebo "Verde Scandal"
Díky! Název barvy jsem nevěděl