Teď v nejbližší době by měl být šedý.Taky jsem čekal na oranžový,ale podle posledních fotek jsem se rozhodl pro šedý.Cena je taková,jeklikož je to v edici Signature.Až budeš mít doma oba modely(Reventon a CCX),můžeš pak porovnat detailnost zpracování.PC CZ píše:Já bych chtěl Koenigsseg CCX ale zatím jsem viděl jen černýNemáte tušení kdy bude oranžový ? Mě se zdá že v té černé to tomu auto nesluší... A popravdě nechápu proč stojí 3900Kč - žádné velké změny třeba proti Revéntonu jsem tam nenašel...
Drahá licence, limitka, luxusní zpracování na 18 a drahý vývoj(Ani bych se nedivil, když se člověk podívá co všechno umí).To je ješte za tu cenu dobrý kaufPC CZ píše:Já bych chtěl Koenigsseg CCX ale zatím jsem viděl jen černýNemáte tušení kdy bude oranžový ? Mě se zdá že v té černé to tomu auto nesluší... A popravdě nechápu proč stojí 3900Kč - žádné velké změny třeba proti Revéntonu jsem tam nenašel... Revénton se mimochodem objevil v černé variantě...ale pokud se nepletu tak tohle auto nikdy v černé nebylo-co to proboha AA napadlo ? A chystá někdo Reventón Spyder ?
Tak to musela být nějaká hodně zastrčená aukcesva57 píše:Z eBaye Peugeot 905 Le Mans 1993(Spark) za 50 € i s poštovným