Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
licer

Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Příspěvek od licer »

No vzal jsem ten model i s tím, že se dostanu na svodku BIS :) ty MK3 se dost špatně shání. Poslali mi dokonce i číslo zásilky, ale nevím, kam ho mám zadat. :( A platilo se přes PayPal, takže můj financ je bezpečný. Ale obávám se, že náš pošťák to nerozdýchá :D Když mi přijde něco ze státu, tak to bere jak největší svátost a pořád to obrací v ruce než mi to vydá :)

PC CZ

Příspěvek od PC CZ »

Já bych chtěl Koenigsseg CCX ale zatím jsem viděl jen černý :( Nemáte tušení kdy bude oranžový ? Mě se zdá že v té černé to tomu auto nesluší... A popravdě nechápu proč stojí 3900Kč - žádné velké změny třeba proti Revéntonu jsem tam nenašel... Revénton se mimochodem objevil v černé variantě...ale pokud se nepletu tak tohle auto nikdy v černé nebylo-co to proboha AA napadlo ? A chystá někdo Reventón Spyder ?

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

PC CZ píše:Já bych chtěl Koenigsseg CCX ale zatím jsem viděl jen černý :( Nemáte tušení kdy bude oranžový ? Mě se zdá že v té černé to tomu auto nesluší... A popravdě nechápu proč stojí 3900Kč - žádné velké změny třeba proti Revéntonu jsem tam nenašel...
Teď v nejbližší době by měl být šedý.Taky jsem čekal na oranžový,ale podle posledních fotek jsem se rozhodl pro šedý.Cena je taková,jeklikož je to v edici Signature.Až budeš mít doma oba modely(Reventon a CCX),můžeš pak porovnat detailnost zpracování. ;)

Ondra

Příspěvek od Ondra »

PC CZ píše:Já bych chtěl Koenigsseg CCX ale zatím jsem viděl jen černý :( Nemáte tušení kdy bude oranžový ? Mě se zdá že v té černé to tomu auto nesluší... A popravdě nechápu proč stojí 3900Kč - žádné velké změny třeba proti Revéntonu jsem tam nenašel... Revénton se mimochodem objevil v černé variantě...ale pokud se nepletu tak tohle auto nikdy v černé nebylo-co to proboha AA napadlo ? A chystá někdo Reventón Spyder ?
Drahá licence, limitka, luxusní zpracování na 18 a drahý vývoj(Ani bych se nedivil, když se člověk podívá co všechno umí).To je ješte za tu cenu dobrý kauf :D .P.s.:To jsi nejspíš ješte neviděl některé 18 od BBR ve spolupráci s kyoshem(Ferrari 430).Plno dílů, které se v 18 ztratí jako pára nad hrnce.Cena je také luxusní na foxu to prodávají skoro za 5 tisíc.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Společný nákup z Modelissima :
HWE,PMA,AA, Kyosho
Obrázek
Quartzo,2x PMA,Norev
Obrázek
AA,Kyosho
Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Z OttO mobile 1x R5 Alpine Turbo, 3x P 405 T16 a 1x Alpine A 106
Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Z eBaye Peugeot 905 Le Mans 1993(Spark) za 50 € i s poštovným :D
Obrázek

licer

Příspěvek od licer »

sva57 píše:Z eBaye Peugeot 905 Le Mans 1993(Spark) za 50 € i s poštovným :D
Tak to musela být nějaká hodně zastrčená aukce :o

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Ani ne,prodejce tam má těchto kusů ještě pár...... ;)

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

za 750 mu nešlo odolat do sbírky, Citroën C4 F Orangina/ Boufarik Alger z roku 1930 Solido 1/18

Obrázek
Sbírka modelů Citroën

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“