IXO Museum

Odpovědět
H+H+

Re: IXO Museum

Příspěvek od H+H+ »

Zřejmě existuje tisteny katalog, protože se v několika vitrinach povaluje ;)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

No to je tedy síla, dívám se na nabídku IXA - začali s osmnáctinami, jinak samej traktor, autobus a kamion. Jo, na rally ještě nezanevřeli, ale na to taky určitě dojde. Ještě by mohli začít vyrábět třeba tanky. :-( :-( :-(

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Je to děs! Jsem fakt zvědavý, co bude v tom katalogu. Nechce se mi věřit, že loni vyhlášené novinky dalí k ledu ;) . Pořád doufám, ale jde to uz ztuha ;)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Asi je to trend, díval jsem se i na ostatní výrobce, žádný veterán.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

To máš bohužel pravdu. Když se nad tím zamyslíš, tak to má i logiku. Sběratele stárnou a nastupující generaci už připadají auta z 30. let desna stará, dokonce i 50. léta už nejsou pro ně atraktivní. Tak mam pocit, že I kolekce CLC se presune někam jinam. Těšil jsem se sérii klasických Jaguaru, ale místo toho vydávají dodávky a transportéry. Stejná situace je vlastně I tady. Kdo sbírá auta z mezivalecneho období? To by mě fakt zajimalo ;)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

A co teprv my, co bysme rádi sbírali modely před první světovou válkou, ale prostě nejsou :D (Když tedy pominu cenové výstřelky za několik set euro :-) )

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Tam je situace ještě horší. Jinak jsem koukal, že taky zmizela kolekce IST, protože těch několik aut z dob sovětské éry je nejspíš nějaká časopisová edice. Jediná naděje je, že ty loňské předobjednávky Museum se objeví v katalogu, ale nejspíš by byly v nových krabičkách, které se mi vůbec nelíbí. Připomínají mi původní Solido těsně před zdechnutím. Ty záplavy užitkových modelů ještě neznamenejí, že je na tom IXO zrovna ideálně. Je jasné, že vyrobit tahač je méně nákladné, než poskládat klasické auto. No, alespoň myslím ;)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Úžasná je opět expozice Esval Models. Pokud by to byl kov a za ceny IXO, tak jdu nakupovat. Na fotkách jsou úplně dokonale, ale rád bych je viděl živé, teda ve skutečnosti :)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Máš odkaz na novinky Esvalu? :-)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Jsou na tom japonském z veletrhu. Přidali je tam dodatecne :)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“