Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
podle mě tak začátek ledna bude pryč...
Sbírka modelů Citroën
To prodávají pouze v butiku renault, takže to muže být pro některé šok.BaRT píše:spíš už mají zákazníky kteří to mají předobjednané...
Ono 500ks auta jako Alpine na Francii není mnoho, proto ten Renault už mají v limitu 1500ks...
co říkáš na toto: http://otto-models.com/index.php/fr/qui-veut-gagner
http://www.renault-merchandising.com/in ... gue/2/36/3
Hned první dva.Cenu si netroufnu říct, jelikož mne formule moc nezajímá a nijak jsem to neřešil.Až budu v kontaktu s někým v renaultu tak se ho na to zeptám, ceny mají ve svém systému(Bez dph).
To je až k neuvěření
.Další model vyprodán za 12 dní, jak to tak vidím tak megan tam v pondělí už nebude...

No já bych hnedle skočil po R11 a Alpine A310 taky vypadá podstatně zajímavěji než ten od norevu.
Z ebaye tady pro jednoho kolegu z fóra rarita od Kyosha-Lamborghini Countach Prototype 1/18

Z Modelissima pro kolegy sběratele 2x 1/43,3x 1/18

Můj dodavatel NEO CX 1/18 mě informoval že mu poslali místo bedny CX bednu SAAB 96 
Prostě je taky červený a v Číně si s tím hlavu nelámou....

Sbírka modelů Citroën
Jo ČínaBaRT píše:Můj dodavatel NEO CX 1/18 mě informoval že mu poslali místo bedny CX bednu SAAB 96

Pokud to budeš reklamovat nejpozději 45. den po zakoupení(ale raději o nějaký ten den dřív),tak pak to nebude marný boj.Já řešil takto 2 předobjednávky a dostal jsem peníze zpátkylicer píše:Jo Čínakoupil jsem a zaplatil Austina Healey - Kyosho v akci "kup teď" a pytrýsek (hodnocení 99.3%) nereaguje na emaily a nabízí model vesele dál
dám mu čas a po novém roce se pustím (asi do marného) boje.

Od CMC Models(p.Cvejn) tyto 2 krásné kousky :

..a z Warepointu pro kamaráda Koenigsegg od AA

..a z Warepointu pro kamaráda Koenigsegg od AA