Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
mě v obálce několkrát platil Slovák na na Aukru...
Sbírka modelů Citroën
Pro sebe za super cenu 19,99Euro:
2CV 1955 Norev 1/18 (koukal jsem na něho u kámoše a neodolal jsem)

a pak tenhle za super cenu 17,99 Euro, buď se prodá na Aukru (zaplatí poštu) a nebo se ve sbírce neztratí
Solido C4 F 1930 1/18

2CV 1955 Norev 1/18 (koukal jsem na něho u kámoše a neodolal jsem)

a pak tenhle za super cenu 17,99 Euro, buď se prodá na Aukru (zaplatí poštu) a nebo se ve sbírce neztratí

Solido C4 F 1930 1/18

Sbírka modelů Citroën
Z ebaye MAZDA RX7 BATHURST 1984 od Biante.

..zde jsem si vybral kupónovou slevu 10% na nákup

..zde jsem si vybral kupónovou slevu 10% na nákup

Speciální objednávka pro kolegu z tohoto fóra-z MCW-limitovaná edice MCW+Norev
Ford Capri MK III 1/18

Ford Capri MK III 1/18

Svato, a co nalepky Peter Stuyvesant pro mazdu? Uz je mas?
To capri uz jsem chtel kupovat taky, ale nechci ho s levostrannym rizenim. Pockam si, az ho bude Norev delat v standardni verzi a doufam, ze ho udela i s pravostrannym rizenim - jednine tak ma byt totiz auto vyrobene puvodne pro anglicky trh byt prezentovane (pokud ho ovsem nekdo nevlastnil s levostrannym rizenim).
To capri uz jsem chtel kupovat taky, ale nechci ho s levostrannym rizenim. Pockam si, az ho bude Norev delat v standardni verzi a doufam, ze ho udela i s pravostrannym rizenim - jednine tak ma byt totiz auto vyrobene puvodne pro anglicky trh byt prezentovane (pokud ho ovsem nekdo nevlastnil s levostrannym rizenim).

Jééje...po tomhle capri jsem zatoužil okamžitě co jsem poprvé uviděl Bodieho a Doyla
...to se mi jenom zdá nebo má tak mléčná skla?

RosaV8 píše:Jééje...po tomhle capri jsem zatoužil okamžitě co jsem poprvé uviděl Bodieho a Doyla...to se mi jenom zdá nebo má tak mléčná skla?

Stribrnym jezdil Bodie a Doyle zlatym - viz Wikipedie.