Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
správně mohl si ten druhý dát vyšší cenu a počítač by přihazoval za něho 

Sbírka modelů Citroën
Pro člena našeho Fora:

Poslední kousek co na Tacot měli...

Poslední kousek co na Tacot měli...
Sbírka modelů Citroën
Tak na ebayi byly opravdu 21.11.problémy a dostal jsem proto omuvný dopis se slevou 10% na 1 nákup do 14.12.2009sva57 píše:Z ebaye od UT BMW M3 GTR
á propos kdo pánové nakupujete na ebay,taky jste měli včera večer vstup a listování s problémama?
Já se dostal pouze na švýcarský ebay a protože byly problémy tak jsem přihodil 1 hod před koncem a už mě nikdo nepřehodil,což při celkem nízké ceně se divím-problém s ebayem byl asi celosvětový![]()

Dear svat57,
You may have experienced difficulty shopping on Saturday. We'd like to offer our apologies for any inconvenience you may have experienced by offering a 10% off coupon, good until December 14, 2009.

sakra já nakupoval v pátek...
Jak tu slevu zmáknou když platíš přímo prodejci...
Jak tu slevu zmáknou když platíš přímo prodejci...
Sbírka modelů Citroën
Dostal jsem kód,který pak použiju
a neplatím prodejci,ale přes paypal-tam jdou peníze napřed a pak teprve prodejci

ale to není podmínka, můžeš nakupovat u spousty prodejců kteří Pay pal nemají a nebo jsou tam E-Shopy eBay kde se platí kartou.
(už jsem také řešil posílat peníze do Německa stálo to tušim 250Kč
(už jsem také řešil posílat peníze do Německa stálo to tušim 250Kč
Sbírka modelů Citroën
V tomto případě to podmínka je,musí to být přes Paypal a posílat někam peníze za 250 kč-to jsou zbytečné výdaje,to jistě uznáš 
A nakupovat na ebayi a nemít Paypal je obrovský handicap.Velká většina prodejců tuto platbu preferuje, a pokud Paypal nemáš,tak nekoupíš nic,nebo se Ti zvýší náklady o platbu převodem

A nakupovat na ebayi a nemít Paypal je obrovský handicap.Velká většina prodejců tuto platbu preferuje, a pokud Paypal nemáš,tak nekoupíš nic,nebo se Ti zvýší náklady o platbu převodem

Ti odvaznejsi mohou poslat hotovost v obalce (pokud s tim prodejce souhlasi)!nebo se Ti zvýší náklady o platbu převodem
No vidíš, na to jsem úplně zapoměl-chce to ale opravdu hodně odvahylazard píše: Ti odvaznejsi mohou poslat hotovost v obalce (pokud s tim prodejce souhlasi)!