Ferrari
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ferrari
Svato moc pěkný "žlutásek" 

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Svato tak toto je nádhera, moc krááásné placičky 

Díky pánové,dilema je vyřešeno. A jelikož mám všechny Matry 670,tak jsem si řekl,že pořídím i všechny konkurenční 312 PB 

z modelbazaru

V domnění,že se jedná o optimální volbu jsem dlouho čekal na "TOTIPA".Náhoda tomu přece jen napomohla,že jsem sáhnul i po této prvotní tím pádem reálnější verzi,za takovou cenu nešlo ani jinak.Sice zpracování není nijak oslňující,ale co mně docela dostalo je zadní difuzor.Takto pojaté zjednodušení by si nedovolilo ani Bburago.
Ale co s tím? Kdyby se Kyosho rozhodlo rozšířit řadu tento problém by určitě nenastal.

V domnění,že se jedná o optimální volbu jsem dlouho čekal na "TOTIPA".Náhoda tomu přece jen napomohla,že jsem sáhnul i po této prvotní tím pádem reálnější verzi,za takovou cenu nešlo ani jinak.Sice zpracování není nijak oslňující,ale co mně docela dostalo je zadní difuzor.Takto pojaté zjednodušení by si nedovolilo ani Bburago.

Jenom tak nanečisto neoficiálně jsem rozbalil a nakouknul dnes příchozí GMP - 312PB.sva57 píše:Díky pánové,dilema je vyřešeno. A jelikož mám všechny Matry 670,tak jsem si řekl,že pořídím i všechny konkurenční 312 PB

Ale než bych namáhal palici dlouhým přemýšlením, tak se Tě Sváťo jako majitele celé flotily 312-tek raději zeptám. By mě zajímalo, co mají znamenat ty malinké obdélnikové alobalové nálepky na ráfku každého kola?? To jako imitace vyvažovacích tělísek, to snad ne?? Nejraději bych to sundal, ale nejsem si jist, jestli to není něco zásadního.

Ty malinké obdélníčky mají být jako vyvažovací tělíska-taky se mě to tam moc nelíbí.A ta římská 1 je podpěra na otevřenou zadní kapotu