Ferrari

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
sva57
Kontaktovat uživatele:

Re: Ferrari

Příspěvek od sva57 »

Stevko86 píše:tie Mattel Elite 599 odnoše maju staticke brzdove kotuce? bo Joe Kelly ukazoval na kameru ze odvetrany kotuc sa otaca ale hore je este kryt (asi proti špine alebo co) ;) ...a mozno dostal do show od Mattelu nejaky pre-production sample :D
Tak díky Stevko za informaci,opravdu to tak je,asi jsem měl při psaní recenze slabé brýle. ;) U GTO je malá část kotouče opravdu trochu vidět,kdežto u XX vidět nejsou.Takže jsem své přízpěvky opravil.
No a co se týká mého odkazu,tak to čtu poprvé,že by někomu nefungoval.Já když na něj kliknu,tak je to ok.
Takže zatím to sem postnu takto :
http://automodely.net/
a vyzkoušej to,zda je to už dobrý ;)

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

to sa stane asi každému kto prvykrat pozrie na tie brzdove kotuče :D kazdopadne ma Mattel body k dobru za to ze skopiroval cely system :) ja to viem odtialto : (0:49:00)

http://www.youtube.com/user/Thecarroom# ... DpiaQ2rJ5M

stranka uz funguje, neviem co sa vcera stalo...skoda ze som nevyfotil to okno co mi vyskocilo...
modrý Mondial, pekný Mondial :)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

To má určitě body k dobru a jsem rád,že odkaz je už ok. :D

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Ještě mě tak napadlo,kam kvalitativně 599 XX od Mattelu-Elite zařadit.Tak jsem si vybral model Ferrari 575 GTC od Kyosha.Neposuzuji zde proporce vozidel,ale detailnost zpracování, i když se jedná o odlišná vozidla.
Už z prvního pohledu působí HWE realističtěji,než Kyosho.Například výdechy na bocích předních blatníků u 575 působí velmi lacině-vpodstatě jsou to plastové záslepky.U 599 jsou všude kovové mřížky.
Obrázek
Pásy u 575 jsou plastové, u 599 látkové vypadající velmi realisticky a zrovna tak i čalouněné sedadlo.Přední stěrač u 575 je plastový, u 599 kovový.
ObrázekObrázek
I motorový prostor u 599 působí realističtěji vč.imitace kovových spon hadic než u 575.
Obrázek
V tomto krátkém srovnání má 599 XX jasně navrch a je vidět,že Mattel v tomto případě vykročil tou správnou nohou.Podle mě dosahuje přinejmenším úrovně AA-Millennium.
A pokud porovnám cenové relace konkurenčních modelů,tak na to,jak je perfektně zpracována 599 XX od Mattelu,tak je ještě za relativně dobrý peníz.

jarek

Příspěvek od jarek »

Dvojite dik Svato - za odkaz na ebay a za toto porovnanie.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

To aby jsi se měl Jarku na co těšit :D

jarek

Příspěvek od jarek »

Tesil som sa az privelmi, do doby kym som neotvoril krabicu. Uroven GTO od Mattelu je v tejto cenovej kategorii slusna, ide hore, to je fakt. Jedno velke ALE. Cital som fore, ze na par kusoch sa objavuje problem s odlepovanim steracov a tento problem ma aj moj kus. Som zvedavy ako ho vyriesim, pretoze to vyzera byt dost nedostupne a neda sa iba zasunut, to som skusal, ale vysledok sa nedostavil. Nastastie sterac je len vypadnuty, ale na konci ma malinky kolik, ktory sa zasuva do mini diery. Ak sa tam trafim, ked to natriem so sekundovym lepidlom, tak to bude zasohom vyssej sily.

Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

To se povede. Ale možná bych vzal nějaké jiné lepidlo než sekundové, aby kolem nezanechalo ten bílý opar. Na černém torpedu by to dost vadilo.

jarek

Příspěvek od jarek »

Robil som to sekundovym a nastastie zatial nevidiet ziadnu stopu. Otazkou akurat je, ako dlho to vydrzi zalepene ...

Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Ještě jsem si Jarku pro jistotu zkontroloval svůj stěrač na GTO a je to ok-drží pevně.A doufám,že jsi to dobře přilepil a že už Ti neodpadne :)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“