Ferrari

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
sva57
Kontaktovat uživatele:

Re: Ferrari

Příspěvek od sva57 »

Tak tady máš Jarku foto podvozku 250 LM-bohužel musím konstatovat,že pokud se podíváš na podvozek,máš dojem,že držíš v ruce Bburago
I z fotky je to patrné.;)
Obrázek

jarek

Příspěvek od jarek »

Diki Svato, no nevyzera to najlepsie, ale za tu cenu co ma Modelissimo sa to oplati ... :)

jarek

Příspěvek od jarek »

Dali.B píše: Neboj Jarku, AA jim s cenou zase uteče. A mimo jiné, co říkáš na to závodní zelené Dino. :o
Dali, pravdu povediac vobec sa mi nepaci aj kvoli tomu, ze je vo velmi atypickej farbe, tak pre mna bude to z LM urcite krajsie.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

FERRARI 599 GTO Mattel-Elite
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Hodnocení:599 GTO patří u Mattelu k tomu lepšímu,co vůbec kdy vyrobili.Co akorát trošku kazí dojem,tak je to vrchní část v motoru v barvě červeného plastu a trochu nevýrazná červená barva modelu. Pak silnější závěsy kapoty-ale naštěstí v černé barvě,takže nepůsobí tak rušivě.
Jinak dojem opravdu velmi dobrý.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

FERRARI 599 XX-Mattel-Elite
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Hodnocení : 599 XX je zdaleka vůbec nejlepší model,jaký kdy Mattel vyrobil.Barva je už jasnější,jak u GTO.Slícování dílů je příkladné.
Ale jinak dojem je ještě lepší,než u GTO.Pokud by se Mattel ubíral tímto směrem,tak bych mu určitě odpustil i vyšší ceny,než jsou u nich obvyklé.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

A ještě pár společných foto : 599 GTO vs,599 XX
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Parádní kusy, ten motor v červeném plastu u GTO působí trochu lacině, ale ty panty kapoty by mi rozhodně nevadily. Ale předpokládám, že jestli sisi koupil No.3 , tak půjdeš i do těch dalších. Já ještě pořád nemám jasno v barvách, zatím je mírným favoritem černé GTO s krásným červeným interiérem a poslední Massova 599XX v červené. Akorát tohle mě pak vede ještě k tomu sehnat k ní Schumacherovo FXX No.30 , čímž bych měl ovšem 3ks FXX, což už mi na druhou stranu přijde, že začínám o sobě pochybovat... :lol:

Jo a ještě, k doplnění celé série 599 už mám na cestě z USA také to krásné dvoubarevné vínově červené / stříbrnošedé Fiorano. :)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Dali.B píše: Ale předpokládám, že jestli sisi koupil No.3 , tak půjdeš i do těch dalších. Já ještě pořád nemám jasno v barvách, zatím je mírným favoritem černé GTO s krásným červeným interiérem a poslední Massova 599XX v červené.
No asi Tě trochu zklamu,ale do dalších verzí asi nepůjdu.Ta černá se mě nelíbí(až na ten vnitřek),ale zase se říká "nikdy neříkej nikdy",tak uvidíme.
Jo a ještě, k doplnění celé série 599 už mám na cestě z USA také to krásné dvoubarevné vínově červené / stříbrnošedé Fiorano.
Tak to Ti gratuluji,je to parádní kousek tím zbarvením interiéru.Už jsem myslel,že jsi to vzdal ;)

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

tie Mattel Elite 599 odnoše maju staticke brzdove kotuce? bo Joe Kelly ukazoval na kameru ze odvetrany kotuc sa otaca ale hore je este kryt (asi proti špine alebo co) ;) ...a mozno dostal do show od Mattelu nejaky pre-production sample :D
modrý Mondial, pekný Mondial :)

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

a este mam jednu otazku...preco ked dam Sváťovu stranku automodely.net tak tam je "Hacked by GHoST61" ???
modrý Mondial, pekný Mondial :)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“