Ferrari
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Ferrari
Tak jsem ten rozvor přeměřil a je to v toleranci-podle rozvoru je měřítko 1/18,05Dali.B píše: A ještě si říkám, jestli sedí rozvor. Není ten model kratší.

Díky Sváťo za proměření. Ale stejně mě ten model přijde nějakej divnej. naživo se na něj podívat nemůžu, neboť p.Borský už Mattely nedělá, tak to raději nechám plavat.
No je pravda Dalibore,že stejný pocit jsem měl i já a i přesto jsem to risknul a koupil ho,jelikož jsem Bburaga prodal.Ale doufám,že snad časem to třeba vyrobí CMC a pak to bude jasná výměna 

Svato, prosim Ta, podvozok na tej 250LM je ako zpracovany? Na Modelissime su novinky od Elitu, ale ta cena uz nebezpecne atakuje hranicu AutoArtu, skoda len, ze nie ta kvalita ...
Diki Svato 

Neboj Jarku, AA jim s cenou zase uteče. A mimo jiné, co říkáš na to závodní zelené Dino.jarek píše:Na Modelissime su novinky od Elitu, ale ta cena uz nebezpecne atakuje hranicu AutoArtu, skoda len, ze nie ta kvalita ...