WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: WRC - není co víc dodat
Na OttO uváděli,že "antistratos" byla přezdívaná Gr.5racing18 píše:Perfektní Sváťo,akorát,že co by přímý konkurent byla míněna poněkud mírnější verze Gr.4 bez takového agresívního křídla například.

.... a mimochodem nikde nepíšu,že je to přímý konkurent

To je docela možné,více jezdilo těch mírnějších Gr.4.I všechny soutěžní stratosy měli úpravy v této skupině Gr.4.
Počkal bych na příhodnější verzi TDF.hurvajs píše:že by jsi šel i do Acropolisu?? Nebo myslíš jinou značku rallýčka??
Zatiaľ v nedohľadne, ale niečo sa chystásva57 píše:Díky Maroši.A co Ty,kdy ho budeš mít taky doma?

Môj posledný prírastok, F. Focus WRC 99, C. McRae, Action.
(nefunkční link odstraněn adminem)
Pěkný maroši,taky ho mám,pořídil jsem ho před 8 lety 

Na TDF jezdily Stratosy i Gr.5racing18 píše:To je docela možné,více jezdilo těch mírnějších Gr.4.I všechny soutěžní stratosy měli úpravy v této skupině Gr.4.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Porovnal jsem tu A310 s originálem,a ten model fakt nemá chybu
Jinak jestli se nemýlím tak tato verze s křídlem nikdy Rally Tour de Corse nejela.

Jen pro doplnění:obsah 2.8 - 200kW,mistr Francie 1977
Jednalo se nehomologovaný prototyp něco jako u nás Blahnovo Garde v 80.letech.
Jednalo se nehomologovaný prototyp něco jako u nás Blahnovo Garde v 80.letech.