WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: WRC - není co víc dodat
novější přírustek Renault 5 Turbo Maxi Korsika 1985(Ragnotti).Naštěstí kromě poodlepeného zadního bočního okna na pravé straně,žádná vada. Přijdou na něm ještě dolepit dekály Rothmans+anténa.Na fotu s Rally Korsika 1986(Chatriot)
(nefunkční link odstraněn adminem)
Toho Rothmanse zapomněli jako kde?Jsem zvědavý co mě také čeká až dorazí.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
jj pak napiš,zatím asi nikdo neměl model ve 100% stavu.Ty obtisky Rothmans jsou přibaleny(asi kvuli zákazu tabáčku) a přijdou na startovní čísla
Aby ti nedošlo to co měracing18 píše:Toho Rothmanse zapomněli jako kde?Jsem zvědavý co mě také čeká až dorazí.

Jo je toho plné zahraniční forum, prostě asi to někde celé spadlo.
Sbírka modelů Citroën
Párkrát jsem to lepil Alcaprénem v tubě,stačí jen v rožcích opatrně velmi malé množstvíMikojan04 píše:Jo a neví tu někdo,jaký lepidlo použít,abych nepoleptal tu folii,ze které jsou okna?Ale muže to být i horší!!!

Taky by možná šlo lepidlo od Rewellu na plastikové modely-taky neleptá ani nedává výpary 

Ja mam velmi dobre skusenosti s lepidlom Herkules, neviem ci sa predava pod tymto nazvom v Cechach. Je to disperzne lepidlo, po vyschnuti transparentne. Je to obycajne lepidlo na papier a ine podobne blobosti, len nie je az tak rychloschnuce, treba to chvilu podrzat, kym trochu stuhne. Pozivaju ho velmi casto modelari, dokonca som ho videl pouzivat na lepenie decalov ale bolo este patricne zriedene. No ja som to este nemal odvahu skusit. Inac lepim s nim skoro vsetko, co takto vypadnute na modeloch a kedze sa s modelmi nehravam, tak to aj drzi.
Moj Philips je OK, mozno aj preto, ze je to podla cisla jeden z prvych.
Moj Philips je OK, mozno aj preto, ze je to podla cisla jeden z prvych.
Díky za rady a podměty k lepení,mám z čeho vybírat.A s odděláváním dekálů,má někdo zkušenost?Jedná se mi o ten dekál co je na zadním okně a část je na víku kufru.Tak přemýšlím ,jestli okno nalepit a počkat na nový dekál od otto a prostě ten původní přelepit,nebo jej nejdřív odstranit?