Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Nákup z Modelissima,pak z MCW a aspoň jeden obrázek : z eBaye Stratos pro kolegu sběratele...

Já alespoň slovně a navíc se nejedná o kdovíjaké extrakousky
Vše z eBay: 1) Austin Healey 3000 MKII 1961 od ERTLu (po kompletní očistě a výměně předních světel se mezi Austiny od Kyosha hezky vyjímá)
2) MGB GT (Universal Hobbies, zelená verze z gumovým nárazníkem) PS: kvalita laku nic moc, interiér super.

Vše z eBay: 1) Austin Healey 3000 MKII 1961 od ERTLu (po kompletní očistě a výměně předních světel se mezi Austiny od Kyosha hezky vyjímá)
2) MGB GT (Universal Hobbies, zelená verze z gumovým nárazníkem) PS: kvalita laku nic moc, interiér super.
na mě už u dealera čeká Koenigsegg CCX od Aa a žlutá 458 Italia od HWE.
zvlášť oranžového sršně se nemůžu dočkat
zvlášť oranžového sršně se nemůžu dočkat

FaceBook > uživatel mihals 1:18
....no a teď jsem dělal další nákup z Modelissima.......
Od K.Cvejna FERRARI 512 BB LM PRESS
Původně jsem si říkal,že půjdu až do některé verze,která jela Le Mans.Ale podle fotek mě tento nádherný model dostal a prostě jsem neodolal

Původně jsem si říkal,že půjdu až do některé verze,která jela Le Mans.Ale podle fotek mě tento nádherný model dostal a prostě jsem neodolal

Tak to vypadá moc dobře. Já ale počkám na nějakou závodní a asi se spokojím jen s jedním kouskem.
Mimo jiné z Modelissima :
MB SLS AMG-PMA

PORSCHE 964 -AA

MB SLS AMG-PMA

PORSCHE 964 -AA

Šmarjá to ferrari vypadá úchvatně, gratuluju
To abych si přes Sváťu něco objednal jenom abych se na to ferrari mohl přijet podívat 

Mno...asi to hned tak nebude, koukal jsem na modelissimo, ale nakonec to vypadá že si pod stromeček ještě nadělím rally urraco z nicecars...pokud mě teda už někdo nepředběhl